RobnHood news

Over het Marvel cinematic universe valt enorm veel te vertellen, het universum zal met nieuwe films en series nooit stilstaan. Naast de podcasts post ik daarom ook regelmatig nieuws berichten op deze website. Niet alleen nieuws over Marvel maar ook over de podcast of om je op weg te helpen om het universum nog beter te begrijpen. So..check it out!

flair 03
  • Latest news

All news

All news

All news

All news

Het multiverse is open! Met de serie Loki en ook al een beetje in de serie WandaVision kregen we te maken met verschillende tijdlijnen.
Je ziet het goed! RobnHoodCast heeft een toffe website die eindelijk live is gegaan. In verschillende podcasts heb je waarschijnlijk wel gehoord dat ik
Hoi dit is het eerste bericht op deze website! Welkom op de website van RobnHood, de podcast over met name Marvel films en serie’s,
flair 02

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is de RobnHoodCast te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
Group 23046