Review Guardians of the Galaxy 3 (met Niels)

De Robn Hood Podcast is terug! Zoals de meeste al weten is deze podcast niet meer enkel gericht op Marvel maar zijn we de redder in nood op het gebied van films en serie’s. Met deze keer de review van Guardians of the Galaxy vol. 3 samen met Niels van Marvelsforce. Enjoy!

  • Latest podcast

All episodes

Podcast

Podcast

Podcast

Review Guardians of The Galaxy vol. 3 (met Niels van Marvelsforce)

Episode 5 alweer van de Robn Hood Podcast, met deze keer niet zomaar een aflevering maar samen met Niels (van Marvelsforce) om deze film eens goed te gaan bespreken. Het blijkt dat er veel over deze film valt te zeggen want het is een extra lange editie geworden! Wat vonden we van de film, en welke details belichten we ervan? Rob heeft het daarbij ook nog over de geiten uit Thor, maar wat is de link met deze Guardians vol. 3 film? Je hoort het allemaal in deze nieuwe editie van de Robn Hood Podcast! Enjoy!

Ep04: Star Wars Special – The Mandalorian finale

Op de valreep aan het einde van Star Wars day heb ik toch nog de Star Was special afgekregen, zoals in de vorige episode werd aangekondigd wilde ik nog een podcast maken over de Mandalorian Seizoen 3 en dan met name over de finale aflevering. Voor mij is R5 dé held van het seizoen! Kom nog meer te weten op deze 4th of May, oftewel: May the 4th be with you! Enjoy van deze – hoe toevallig ook – de 4de aflevering van de Robn Hood Podcast! Enjoy!

Ep03: met Filmerds – (HBO)MAX en aangekondigde serie’s

De 3e aflevering van de Robn Hood Podcast en niet zomaar een aflevering maar samen met Richard en Henk van Filmerds! We bespreken de nieuwe aangekondigde series van (HBO)Max zoals de nieuwe Harry Potter serie, The Penguin en de Game of Thrones serie: a Knight of the Seven Kingdoms. Daarnaast hebben we het ook over de streamingsdienst HBO Max die gaat veranderen naar Max! Een bomvolle aflevering dus van de Robn Hood Podcast! Enjoy!

Ep02: Star Wars special – The Mandalorian Chapter 23

Dit is de 2e episode van de Robn Hood Podcast, met deze keer een Star Wars special! Zoals de meeste weten plaatste ik iedere week een korte review op instagram (in tekst) over de aflevering, maar voor deze één na laatste aflevering én voor de finale maak ik exclusief er een podcast van! Wat zijn mijn verwachtingen en wat vond ik van deze aflevering? Je hoort het in deze editie! Daarnaast hoor je ook de review van collega Joël van Filmpunt in deze podcast, so check it out!

Robn Hood Ep01: Review John Wick 4 en meer!

Na lange tijd afwezigheid is de Robn Hood podcast weer terug (voorheen RobnHoodCast). Vanaf nu is Robn Hood de redder in nood op het gebied van films en serie’s, de focus ligt dus niet alleen maar op Marvel. Deze keer hoor je mijn review over John Wick 4 en heb ik het over Star Wars Celebration waar al veel over te lezen viel op deze website. Dus, check nu deze nieuwe podcast en enjoy!

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is ROBN HOOD te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
flair 01
flair 02
Group 23046