Naar het koninkrijk der Apen

Een review van Kingdom of the Planet of the Apes kon zeker niet achterblijven, daarom ben ik met mijn opname apparatuur naar een groen gebied gegaan, helaas raakte ik mijn compaan kwijt en kon ik gelukkig de film Kingdom of the Planet of the Apes nog wel met Damian bespreken. Dit is voorlopig de laatste podcast van dit seizoen, mits de drukte het toelaat van verhuizen en verbouwen kom ik nog wel met een allerlaatste van seizoen 2 over Deadpool & Wolverine. Seizoen 3 van de Robnhood Podcast zal dan starten in het najaar! 

  • Latest podcast

All episodes

Podcast

Podcast

Podcast

Naar het koninkrijk der Apen

Een review van Kingdom of the Planet of the Apes kon zeker niet achterblijven, daarom ben ik met mijn opname apparatuur naar een groen gebied gegaan, helaas raakte ik mijn compaan kwijt en kon ik gelukkig de film Kingdom of the Planet of the Apes nog wel met Damian bespreken. Dit is voorlopig de laatste podcast van dit seizoen, en mits de drukte het toelaat van verhuizen en verbouwen kom ik nog wel met een allerlaatste van seizoen 2 over Deadpool & Wolverine. Seizoen 3 van de Robnhood Podcast zal dan starten in het najaar!

All of us Strangers

Samen met Martijn van de FilmschatCast bespreek ik de film die voor ons beide heel veel doet, een film die voor ons beide veel herinneringen oproept. Waarom raakt deze film ons zo en waarom is deze film zo goed? Ik kan zeggen dat dit – tot nu toe – een van de mooiste podcasts is die ik tot nu toe heb gemaakt. Een mooie review en een open gesprek waarvoor heel veel dank aan Martijn.

Van de duinen naar de toekomst

Een nieuwe podcast over een film die natuurlijk niet onbesproken kan blijven: Dune part two! Samen met Joel, Damian en Jeroen bespreek ik deze film maar blikken we ook nog even terug op de eerste Dune film. Verder hebben we het over toekomstige films zoals Deadpool 3 en de StarWars serie Accolyte.

THROWBACK SPECIAL 2023: Mijn top 10 van 2023

Robn Hood is back! Na een tijd van drukte heb ik de opnames die al deels klaar waren uit de prullenbak gehaald, bijna was deze episode van mijn top 10 van 2023 er nooit geweest, maar heb deze editie alsnog uitgebracht onder de naam ‘Throwback 2023 Special’ waarin ik terugblik op het afgelopen jaar en mijn top 10 van 2023 presenteer, daarnaast kijk ik nog even kort naar de toekomst van dit filmjaar (2024)!

Hood & Filmpiekijken: The Ballad of Songbirds & Snakes

Een nieuwe episode, deze keer met Hood & Filmpiekijken over de film: The Hunger Games, The Ballad of Songbirds & Snakes. Colin van Filmpiekijken heeft duidelijk een andere mening dan Rob, wat vinden we goed en wat slecht aan deze film, of is Rob wel fan van de gehele film? Beluister deze episode nu, enjoy!

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is ROBN HOOD te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
flair 01
flair 02
Group 23046