Indiana Jones 5 (i.s.m. Popcorn Federatie)

Geniet deze zomer van de zomerspecials op Robn Hood! Deze keer een wel hele speciale aflevering met de Popcorn Federatie! Samen met de team members bespreek ik Indiana Jones 5 en kort Asteroïd City. Enjoy!

  • Latest podcast

All episodes

Podcast

Podcast

Podcast

Indiana Jones 5 & Asteroïd City (met de Popcorn Federatie)

Deze keer een wel heel bijzondere aflevering van de Robn Hood Podcast – Episode 8! Ik bespreek namelijk niet alleen de film Indiana Jones and the Dial of Destiny maar samen met de team members van de Popcorn Federatie. Joël, Misja, Jeroen en Niels waren van de partij en we bespraken de film tot in detail! Daarnaast namen we ook kort nog even de film Asteroïd City mee van Wes Anderson. Wil je ook bij de Popcorn Federatie? Sluit je dan nu aan via popcornfederatie.nl – en praat mee over films en serie’s!

 

Review The Flash (team-up met Script Cinema)

De tweede zomerspecial alweer want The Flash kwam in de bioscoop, dus tijd om die film eens goed te bespreken! Deze keer ben ik vereerd om de podcast samen met Tom van Script Cinema te maken. Kortom, weer een leuke team-up en dan ook nog eens over een DC-film waar ik enorm naar uitkeek, maar vinden we de film wel zo goed of zijn er toch ook mindere kanten? Je hoort het allemaal in deze nieuwe editie, episode 7 alweer van de Robn Hood Podcast! Enjoy!

Review Transformers – Rise of The Beasts (met Joël van Filmpunt)

De zomer is begonnen, en deze zomer van 2023 brengt veel toffe nieuwe films naar de bioscoop! Waaronder een aantal blockbuster zoals Transformers – Rise of the Beasts. Vandaar dat dit vanaf nu de zomerspecials zijn van Robn Hood! Samen met Joël van Filmpunt besprak ik deze film. Wat vonden we er goed aan, wat waren de mindere punten, je hoort het in deze gloednieuwe Robn Hood Podcast. Let op, deze podcast bevat spoilers!

Review Guardians of The Galaxy vol. 3 (met Niels van Marvelsforce)

Episode 5 alweer van de Robn Hood Podcast, met deze keer niet zomaar een aflevering maar samen met Niels (van Marvelsforce) om deze film eens goed te gaan bespreken. Het blijkt dat er veel over deze film valt te zeggen want het is een extra lange editie geworden! Wat vonden we van de film, en welke details belichten we ervan? Rob heeft het daarbij ook nog over de geiten uit Thor, maar wat is de link met deze Guardians vol. 3 film? Je hoort het allemaal in deze nieuwe editie van de Robn Hood Podcast! Enjoy!

Star Wars Special – The Mandalorian finale

Op de valreep aan het einde van Star Wars day heb ik toch nog de Star Was special afgekregen, zoals in de vorige episode werd aangekondigd wilde ik nog een podcast maken over de Mandalorian Seizoen 3 en dan met name over de finale aflevering. Voor mij is R5 dé held van het seizoen! Kom nog meer te weten op deze 4th of May, oftewel: May the 4th be with you! Enjoy van deze – hoe toevallig ook – de 4de aflevering van de Robn Hood Podcast! Enjoy!

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is ROBN HOOD te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
flair 01
flair 02
Group 23046