Hood & Filmpiekijken

Robn Hood is terug met het nieuwe seizoen! S02E04: Hood & Filmpiekijken: Een nieuwe episode, deze keer over de film: The Hunger Games, The Ballad of Songbirds & Snakes. Colin van Filmpiekijken heeft duidelijk een andere mening dan Rob, wat vinden we goed en wat slecht aan deze film, of is Rob wel fan van de gehele film? Beluister deze episode nu, enjoy!

  • Latest podcast

All episodes

Podcast

Podcast

Podcast

Hood & Filmpiekijken: The Ballad of Songbirds & Snakes

Een nieuwe episode, deze keer met Hood & Filmpiekijken over de film: The Hunger Games, The Ballad of Songbirds & Snakes. Colin van Filmpiekijken heeft duidelijk een andere mening dan Rob, wat vinden we goed en wat slecht aan deze film, of is Rob wel fan van de gehele film? Beluister deze episode nu, enjoy!

Hood & Filmpunt: The Marvels & Loki

S02E03: Hood & Filmpunt: The Marvels & Loki, samen met Joël bespreek ik de nieuwe Marvel film ‘The Marvels’ maar ook Loki seizoen 2. Luister zeker even tot het einde, want daar heb ik nog een belangrijke vraag aan de luisteraars..! Enjoy!

S02EP02: Van flop tot meesterwerk & vooruitblikken

De 2e editie van seizoen 2, deze keer duiken Rob en Syb samen in de wereld van films. We bespreken een flop maar ook een meesterwerk (Killers of the Flower Moon), maar waarom vinden we deze film nou zo goed? Daarnaast blikken we vooruit op een aantal films zoals The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes en The Marvels!

Halloween special S2E01 (ism Popcorn Federatie)

Robn Hood Podcast S02E01 begint meteen goed met een extra lange aflevering die ook nog eens heel spannend is. Deze keer hebben we het namelijk samen met de Popcorn Federatie over enge, mysterieuze, spooky en horrorfilms in de Halloween Special (in het kader van ‘spooktober’ ). Dit is tevens de eerste aflevering van seizoen 2. Enjoy de podcast!

Indiana Jones 5 & Asteroïd City (met de Popcorn Federatie)

Deze keer een wel heel bijzondere aflevering van de Robn Hood Podcast – Episode 8! Ik bespreek namelijk niet alleen de film Indiana Jones and the Dial of Destiny maar samen met de team members van de Popcorn Federatie. Joël, Misja, Jeroen en Niels waren van de partij en we bespraken de film tot in detail! Daarnaast namen we ook kort nog even de film Asteroïd City mee van Wes Anderson. Wil je ook bij de Popcorn Federatie? Sluit je dan nu aan via popcornfederatie.nl – en praat mee over films en serie’s!

 

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is ROBN HOOD te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
flair 01
flair 02
Group 23046