Hoe te beluisteren?

De Robn Hood podcast is op veel manieren te beluisteren. Lekker thuis op je gemak, op de fiets of in de auto. Er is dus van alles mogelijk via verschillende streamingsdiensten. Op deze pagina een overzicht op welke manieren je kan luisteren en een korte omschrijving hoe je kan luisteren. Heb je toch nog vragen of is iets onduidelijk? Stuur me gerust een berichtje via de contact pagina. Uiteraard vind ik het ook leuk als je me een berichtje stuurt over de podcast 😉  Enjoy the show.

flair 03

op het web

Deze manier is handig als je thuis luistert. Je kan de podcast gewoon luisteren via deze website. Klik op de homepage op één van de podcasts en speel af via de ‘play button’.

via Apple podcasts

In de luistercijfers zie ik dat er het meest wordt geluisterd via Apple podcasts. Mijn luisteraars zijn Apple fans zo te merken. Ben je nieuw? Geen probleem! Net als Spotify is de ROBN HOOD PODCAST ook beschikbaar via Apple Podcasts. Heb je de app nog niet, download deze dan uit de app store. Vervolgens zoek je ook eenvoudig in deze app op ‘RobnHoodCast’ om vervolgens een episode te beluisteren. Ook in deze app kan je deze podcast volgen. Druk op de 3 puntjes (menu knop) rechts bovenin en kies vervolgens voor ‘volg programma’. Direct naar de podcast op Apple Podcasts? Klik op het roze icoontje.

via Youtube

Via Youtube kan je vanaf nu ook mijn podcasts luisteren! Direct naar het Youtube kanaal van de podcast? Klik op het roze icoontje! Tevens kan je ook bij Youtube abonneren op ons kanaal, zo ben je altijd op de hoogte wanneer er een nieuwe podcast gepubliceerd staat, wel zo handig. Enjoy!

via Juke

Via Juke kan je ook mijn podcast beluisteren, Juke is een nederlandse streamingsdienst voor online radio en podcasts. Je kan de app van Juke op je telefoon gebruiken of Juke als service via Sonos gebruiken maar natuurlijk ook gewoon naar de website van Juke gaan. Via alle opties kan je zoeken op 'Robn Hood podcast' en de podcast beluisteren. Voor de website kan je direct naar de link gaan, klik op roze icoontje van deze wolk.

via Spotify

Je kan de ROBN HOOD PODCAST luisteren via Spotify (via de app maar ook de web versie), handig voor thuis én onderweg. Open de Spotify app, zoek op ‘ROBN HOOD PODCAST’, en klik een episode aan die je wil luisteren. Tevens kan je je ook abonneren op de ROBN HOOD PODCAST. Heb je mijn podcast in de Spotify app gevonden dan zie je bovenaan de mogelijkheid om de podcast te volgen. Klik op ‘volg’ / ‘follow’, wil je ook op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe episode uit is? Klik dan op het alarmbelletje ernaast. Je krijgt dan een melding als er een nieuwe episode uit is van de RobnHoodCast. Direct naar de podcast op Spotify? Klik op het roze icoontje.

via Google Podcast

De podcast staat ook op Google Podcast. Beschikbaar via https://podcasts.google.com in je browser, en de Google Podcast app. Net als bij de andere apps kan je ook in deze app kan zoeken naar ‘ROBN HOOD PODCAST’. Vervolgens is het ook hier mogelijk je te abonneren. Ook in deze app zie je de verschillende episodes met een ‘play button’ om de gewenste episode te beluisteren. Leuk om te weten is dat als je in google zoekt op “ROBN HOOD PODCAST” je direct vanuit de zoekresultaten in Google ook mijn episodes ziet, én direct vanuit de Google resultaten kunt luisteren. Direct naar Google podcast? Klik op het roze icoontje.

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is de ROBN HOOD PODCAST te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
Group 23046