Zomer bij Robn Hood!

Het is zomer en dat is te merken ook! De temperaturen lieten het kwik behoorlijk stijgen de afgelopen weken. Bij Robn Hood gaan we deze zomer lekker door met podcasts, reviews en nieuws artikelen dus blijf de website goed in de gaten houden.

pexels simon berger 1118448

Zomerspecials

Waarom we deze zomer lekker doorgaan? Nou gewoon, omdat het kan! Maar dat niet alleen, want deze zomer zijn er behoorlijk wat goede films te zien in de bioscoop. Een aantal blockbusters, maar ook andere goede films. Denk hierbij aan: Asteroïd City en No hard feelings. De blockbusters zijn Transformers – Rise of the Beasts, Indiana Jones and the Dial of Destiny, The Flash, Barbie, Mission Impossible – Dead Reckoning part 1, Fast X etc.

Reden genoeg dus om lekker door te gaan op onze website met recensies, reviews, nieuws artikelen en natuurlijk onze podcasts! De podcasts zijn deze zomer in een lekker zomers sfeertje. Hoe dat klinkt? Check het zelf op onze podcast pagina en luister naar de zomerspecials die al online staan.

Streamingsdiensten

Deze zomer is er ook genoeg te zien op de streamingsdiensten. Zo pakt Disney+ uit deze zomer met Marvel’s Secret Invasion waar we uiteraard ook de nodige aandacht aan gaan besteden. De eerste aflevering is al te zien op de streamingsdienst. Ook Netflix heeft weer leuke content zoals de film ‘Extraction 2’ en een nieuw seizoen van ‘Black Mirror’ waar we overigens al een recensie (met spoilers) van hebben gespost.

secret invasion

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie