‘Super Mario Bros. Wonder’ voor Nintendo Switch aangekondigd!

We zijn nog aan het bijkomen van de toffe film The Super Mario Bros. Movie eerder dit jaar, een film die het qua box office echt mega goed heeft gedaan. Maar Mario is natuurlijk vooral bekend vanwege de games op de Nintendo. Er zijn onlangs weer toffe nieuwe games aangekondigd tijdens de Nintendo Direct-presentatie! Dus Mario fans opgelet!

Nostalgie

We gaan eigenlijk een stukje nostalgie terug zien op de switch, want dit is gewoon weer een heerlijke Mario-platformer in 2D, maar dan uiteraard wel in een nieuw jasje! Kortom, dit lijkt weer een klein beetje op een heerlijke Mario klassieker! Als we de eerste beelden van  Super Mario Bros. Wonder mogen geloven dan zitten er ook weer een hoop leuke items in de 2D-platformer. Één van die leuke items is de zogenoemde wonderbloem. Deze kan door spelers worden gebruikt om de spelwereld tot leven te laten komen. Zo komen buizen tot leven en de grond kan gaan bewegen.

Super Mario Bros. Wonder olifant

Mario Olifant

Er zijn ook weer een aantal toffe nieuwe power-ups te vinden in Super Mario Bros. Wonder. Mario kan in deze game namelijk in een olifant veranderen, dit brengt de mogelijkheid met zich mee om al lopend de Goomba’s weg te schoppen. Naast Mario kan je overigens ook de game spelen met andere personages zoals Toad, Luigi, Yoshi of Peach.

Pratende bloem

De details die tot nu toe naar buiten zijn gekomen stemmen mij in ieder geval erg goed, dus ik ben enthousiast! Om het helemaal af te maken zit er ook nog een pratende bloem in de game die Mario (of de andere personages) zo nu en dan vriendelijk begroet, en wellicht van tips voorziet? We gaan het zien..!

20 oktober

Fans (zoals ik) moeten nog wel even wachten voordat ze deze vrolijk ogende platformer game kunnen spelen. De release van het spel staat gepland voor 20 oktober 2023. We kunnen echter tot die tijd volgens Nintendo nog wel meer details verwachten die ze bekend gaan maken over Super Mario Bros. Wonder.

Kijk jij uit naar deze game?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie