Trailer: ‘The Equalizer 3’

Onlangs kwam de trailer van ‘The Equalizer 3’ uit! Een mooie tijd voor actiefilms is het momenteel want de nieuwste John Wick draait nog in de bioscopen, er komt nog een deel van The Fast & The Furious uit en nu komt er dus ook nog een derde deel van ‘The Equalizer’! De titel is niet alleen ‘3’ maar een pakkende titel genaamd ‘Vengeance meets his Equal’.

De film belooft een bikkelhard einde te worden voor de filmreeks

In de film vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Hartstikke nobel van hem. Maar dat opkomen kan natuurlijk niet op een vreedzame manier.

Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

Hieronder bekijk je nog eens de brute trailer voor dit laatste hoofdstuk van het verhaal van Robert McCall. Washington wordt deze keer bijgestaan door topactrice Dakota Fanning, met wie hij eerder het scherm deelde in Man on Fire. Regisseur Antoine Fuqua is ook terug om de trilogie af te sluiten.

Maak je klaar voor spannende avonturen met Robert McCall.

Vanaf 31 augustus draait The Equalizer 3 in de bioscoop. Pen dat alvast neer in je agenda dus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie