Indrukwekkende eerste beelden Dune part 2

Het duurt nog even voordat Dune part two in de bioscopen te zien zal zijn, maar het vervolg op deze geprezen sci-fi film ‘Dune’ (2021) zal dit najaar in de bioscoop verschijnen. Dune part two heeft een sterrencast waar je u tegen zegt met oude en nieuwe gezichten. Tevens kunnen we ook al de eerste beelden uit de film bewonderen.

dunepart2 tekst

De cast

In het tweede deel van Dune keert Timothée Chalamet terug als Paul Atreides, Rebecca Ferguson als Lady Jessia Atreides en is Zendaya weer te zien als Chani. Ook Stellan Skarsgård keert terug als Baron Vladimir Harkonnen en zijn Dave Bautista weer te zien als Glossu Rabban Harkonnen en Javier Bardem als Stilgar.

Nieuwe gezichten die toegevoegd zijn aan de cast: Austin Butler als de gevaarlijke Feyd-Rautha, Florence Pugh als Princess Irulan en Lea Seydoux als Lady Margot. Ook Christopher Walken heeft zich aan de cast toegevoegd als Emperor Shaddam IV.

Elvis (2022)-ster Austin Butler als Feyd-Rautha Harkonnen

austinbutler

In het tweede deel van Dune kruipt Butler in de huid van Feyd-Rautha Harkonnen. Zijn collega Dave Bautista is enthousiast over zijn rol. De twee acteurs spelen broers in de scifi-epos en voor Dune: Part Two kruipt hij in de huid van Rabban Harkonnen. In een gesprek met USA Today onthulde Bautista meer over de rol van Butler: “Hij is gewoon de liefste man die je ooit zult ontmoeten”, vertelt de acteur. “Ik weet niet wie deze man was, maar het is niet Austin Butler. Het is niet Elvis. Zijn stem is anders, zijn uiterlijk is anders. Alles aan zijn gedrag is angstaanjagend.”

Waar gaat het over?

Waar gaat de film eigenlijk over? Dit is de korte synopsis van de film:

Volg de mythische reis van Paul Atreides wanneer hij zich verenigt met Chani en de Fremen terwijl hij op oorlogspad is om wraak te nemen op de samenzweerders die zijn familie hebben vermoord. Paul staat voor de keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum. Hij probeert een vreselijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

Indrukwekkende beelden

De eerste beelden zijn naar buiten gekomen via Vanity Fair, je bekijkt ze hieronder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUNE (@dunemovie)

Updates 2-5-2023:

Vandaag is ook de officiële eerste poster uitgekomen van Dune part two, check ‘m hieronder:

FvIhyI9aUAUZz6l

Daarnaast als voorloper voor de trailer is er ook een teaser uitgekomen, morgen 3-5-2023 rond 18:00 Nederlandse tijd, dropt de eerste officiële trailer!

Dune: Part Two is vanaf 2 november te zien in de bioscoop.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Teaser trailer Joker-film met Lady Gaga en Joaquin Phoenix verschenen Na een lange periode van verwachting kunnen fans van Lady Gaga (38) en Joaquin
Op 29 maart heb ik me vrij snel naar de nieuwe Godzilla-film begeven, zonder enige verwachtingen. Ik heb namelijk een ambivalente relatie met dit