De eerste trailer van vervolg op Joker is uit

Teaser trailer Joker-film met Lady Gaga en Joaquin Phoenix verschenen

Na een lange periode van verwachting kunnen fans van Lady Gaga (38) en Joaquin Phoenix (49) eindelijk hun vreugde uiten, omdat Warner Bros. afgelopen nacht de officiële teaser trailer van ‘Joker: Folie à Deux’ heeft vrijgegeven. Dit langverwachte vervolg, ook wel bekend als ‘Joker 2’, belooft een opwindende reis te worden waarin de zangeres de rol van Harley Quinn op zich neemt, de geliefde van The Joker.

De film wordt omschreven als een ‘muzikale psychologische thriller’, en wanneer je de trailer bekijkt, wordt meteen duidelijk waarom. Hieronder vind je meer dan twee minuten aan nieuwe beelden die deze beschrijving rechtvaardigen.

De duistere en gruizige scènes openen in Arkham Asylum, waar we de Joker zien, opgesloten aan het einde van de eerste film. Daar ontmoet Arthur ‘Joker’ Fleck een andere patiënt, Harley Quinn. Na een toevallige ontmoeting besluiten ze uit hun beperkingen te breken en de confrontatie aan te gaan met de wereld buiten hun gevoerde cellen. De titel, Folie à deux, verwijst naar een psychiatrische aandoening waarbij twee mensen een gedeelde waan delen.

Joker: Folie à Deux is geregisseerd door Todd Philips, die in 2019 een Oscar won voor zijn vorige Joker-film. Dit vervolg, met Lady Gaga en Joaquin Phoenix in de hoofdrollen, staat gepland voor release op 4 oktober van dit jaar.

Bekijk hieronder ook nog wat beelden / stills van de film:

dit wordt aangevuld…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme