Trailer en nieuws over She-hulk

Al een tijdje weten we dat She Hulk in de maak is, maar een trailer hadden we nog niet. De trailer en officiële releasedatum is afgelopen week vrij gegeven en niet alle Marvel fans waren bepaald enthousiast.

Op twitter stormde vooral veel reacties binnen over de CGI van de vrouwelijke groene held. Zo werd er vooral een vergelijking gemaakt tussen een andere groene power woman binnen het Marvel universum die wel goed uit de (groene) verf komt, en er met make-up en CGI super uit ziet. We hebben het natuurlijk over Gamora, vooral bekend uit Avengers Endgame en Guardians of the Galaxy.

gamora marvel

De meeste fans zitten vooral met het design van She-Hulk. In de comics lijkt het erop dat ze op een zeker moment ervoor kiest om haar groene vorm te behouden. Iets wat ook gebeurde bij Bruce Banner (The Hulk) die later Professor Hulk werd, een combinatie van beide dus Bruce Banner en The Hulk in een constante groene gedaante.

Marvel Studios lijkt namelijk nog niet bepaald klaar te zijn met de VFX, en dat is maar goed ook want de studio staat erom bekend om hele mooie visuals en effecten toe te passen. Of dit dus het daadwerkelijke eindresultaat is zijn niet alle fans het erover eens. Sommige geven aan dat er nog aan gesleuteld zal worden en andere geven aan dat dit het is.

Orphan Black’-actrice Tatiana Maslany is er in ieder geval blij mee. Ze heeft hiermee een nieuwe, grote acteerklus te pakken.

In She-Hulk: Attorney at Law verandert Jennifer Walters, het nichtje van Bruce Banner, in een vrouwelijke versie van haar neef The Hulk. Één van de  interessante details van de serie is de terugkeer van Bruce Banner als de groene held maar in de spotlight staat natuurlijk Jennifer Walters in deze serie. De serie gaat op 17 augustus van start op streamingdienst Disney+. In de trailer hieronder krijg je alvast een beetje een indruk:

Nog een leuk nieuwtje over de serie is dat er nog een ander bekend personage voorkomt. Deze kennen we nog van de onlangs verschenen film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. We hebben het dan over Wong, the sorcerer supreme. Het is de vierde keer dat Wong zijn opwachting maakt in fase 4 van het MCU. Zo zagen we hem al eerder in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Spider-Man: No Way Home, en in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie