The Defenders op Disney+

Marvels televisie-universum begon in 2015 met de serie Daredevil. Een serie die goed werd ontvangen. Daarop volgden ook series als Jessica Jones, Iron Fist, The Punisher en Luke Cage. Niet allemaal werden ze goed ontvangen zoals Iron Fist. The Punisher werd wel goed ontvangen net als seizoen 1 van Luke Cage en Jessica Jones. Er stonden op Netflix in totaal dertien seizoen die van 2015 tot 2019 verschenen. Vervolg seizoenen werden gecanceld, en uiteindelijk, nog niet zo lang geleden werden deze series van Netflix verwijderd. Dit heeft er natuurlijk alles mee te maken dat Disney met een eigen streamingsdienst kwam, en vervolgens Marvel werkte aan een eigen reeks series, die met WandaVision van start ging.

Nu de series niet meer te zien zijn op Netflix zijn ze wel in een aantal landen; Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland naar Disney+ gekomen. Ze zijn dus nog niet in Nederland te bekijken en nog steeds is niet duidelijk wanneer dit wel het geval zal zijn. Het zal waarschijnlijk met rechten te maken hebben, verschillende bronnen suggereren dat we de series voor het einde van 2022 ook in Nederland kunnen kijken.

De miniserie The Defenders werd overigens niet heel goed ontvangen, dit is de crossover serie van alle ‘streetheroes’ bij elkaar. De negatieve meningen hierover waren voornamelijk vanwege het teveel “kibbelende” superhelden tegen elkaar in plaats van een toffe team-up! Hier valt wat van te zeggen want de persoonlijkheden van deze straat helden liggen nou eenmaal ver uit elkaar. Daarnaast hebben ze ook allemaal hun eigen ‘struggles’. Wat vond jij van deze series?

.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Gerelateerde Berichten:

Secret Invasion Secret Invasion wordt de eerste serie die Marvel Studios uitzendt op Disney+ in Phase 5. Kevin Feige maakte bekend dat de serie
Vanaf donderdag 21 juli was het de San Diego Comic Con in San Diego, waarbij Marvel dit jaar weer aanwezig was. Vrijdag op zaterdag