Secret Invasion tofste serie, en belangrijk voor het MCU

Secret Invasion
Secret Invasion wordt de eerste serie die Marvel Studios uitzendt op Disney+ in Phase 5. Kevin Feige maakte bekend dat de serie die Samuel L. Jacksons Nick Fury en Ben Mendelsohns Skrull Talos herenigt, in de lente van 2023 op Disney+ zal verschijnen. Er werd ook een nieuw logo vrijgegeven van de serie, die dus deel uitmaakt van Phase 5 van het MCU. Phase 5 zal beginnen met de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

marvel studios secret invasion disney plus

Wat ik zelf niet aan zag komen maar actrice Cobie Smulders onlangs nog op het podium zei is dat de serie Secret Invasion wordt neergezet als een vrij duistere serie“Dit is een duistere serie. Het wordt een opwindende thriller. Je weet nooit wie mensen zijn: zijn ze Skrull? Of zijn het mensen?”. Een duistere serie had ik niet verwacht, wel een onwijs toffe serie. Wellicht zelfs wel één van de tofste serie’s tot nu toe en zeker een heel spannende serie!

Het verhaal van Secret Invasion

Secret Invasion pikt de draad weer op bijna dertig jaar na hun ontmoeting in de film Captain Marvel. Fury en Talos herenigen om samen een samenzwering op te lossen, als blijkt dat buitenaardse wezens alle aspecten van de Aarde geïnfiltreerd zijn. In de comics die er ook zijn van Secret Invasion, slaat de chaos en paniek toe in het Marvel-universum. Als de helden van de Aarde erachter komen dat Skrulls zich voordoen als enkele van de meest machtige mensen op de planeet. Kortom, niemand weet of je te maken hebt met de echte persoon of de gedaante van een shapeshifter (een Skrull).

skrulls marvel

Waarom is deze serie zo belangrijk? Nou, Secret Invasion is een belangrijke serie in de verhaallijn van onder meer Captain Marvel. De film gaat dus verder met de gebeurtenissen uit haar solofilm en zal ook weer aansluiten op haar tweede film. De hoofdrollen zijn voor Samuel L. Jackson als Nick Fury en Ben Mendelsohn als Talos. Maar daarnaast zie je ook nog andere gezichten terugkeren zoals Cobie Smulders (Maria Hill), Martin Freeman (Everett K. Ross) die we eerder zagen in Black Panther en FBI agent is, Don Cheadle (James “Rhodey” Rhodes), Kingsley Ben-Adir (schurk), Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott en Christopher McDonald.

Secret Invasion opnames afgerond

Secret Invasion was in feite al eerder opgenomen maar later vonden er toch weer her-opnames plaats. Wellicht weet niet iedereen waarom er eigenlijk her-opnames plaatsvonden dus ook dat leggen we nog even kort uit. Dit kwam door de simpele reden dat er toch nog het een en ander scheelt aan het verhaal. Tijdens een eerder interview liet McDonald weten: “Dinsdag gaan we terug naar Londen voor aanvullende opnames. Ze maken heropnames om het verhaal ook echt te verbeteren. Met een nieuwe schrijver moet de last hoger komen te liggen en duikt men nog dieper in details en het verhaal.” De opnames van Secret Invasion begonnen in september 2021 en duurden tot april 2022. Daarna is dit verlengt door de her-opnames die inmiddels er ook weer opzitten. Via Instagram onthulde Jackson dat de her-opnames voor Secret Invasion zijn afgerond. Jackson speelde de rol van Nick Fury al maar liefst elf keer in het Marvel Cinematic Universe.

secret invasion

Begin 2023 keert hij dus terug voor Secret Invasion, maar later dat jaar is hij ook weer te zien in The Marvels, de tweede Captain Marvel-film. Die staat gepland voor juli volgend jaar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme