Ms. Marvel komt eraan

Kamala Khan, ook wel bekend als Ms. Marvel, krijgt binnenkort een tv-serie op Disney Plus, om precies te zijn 8 juni 2022. In Pakistan komt deze serie zelfs als bioscoop film uit . Zoals regisseur Sharmeen Obaid-Chinoy op haar Instagram-account deelde, besloot Disney de hele serie exclusief uit te brengen in bioscopen in Pakistan, gezien ze daar nog steeds geen toegang hebben tot Disney+.

Terwijl de rest van de wereld Ms. Marvel aflevering voor aflevering zal moeten afwachten (iedere week wachten op een nieuwe), gaan de Pakistaanse fans van het MCU de hele show in de bioscoop verdeeld over drie sessies van elk twee afleveringen bewonderen. Volgens Obaid-Chinoy zullen afleveringen 1 en 2 op 16 juni released worden, terwijl de resterende afleveringen elke twee weken worden uitgebracht. Dat betekent dat afleveringen 3 en 4 op 30 juni debuteren, en afleveringen 5 en 6 op 14 juli. De datums van bioscoopreleases overlappen met de Disney+ releases van afleveringen 2, 4 en 6. Waarschijnlijk hebben ze dit gedaan om teveel spoilers op het internet te voorkomen, aangezien de Pakistaanse bioscopen alleen afleveringen zullen vertonen die al online staan ​​op Disney+.

Waar gaat Ms. Marvel over? Met Iman Vellani in de hoofdrol als de super heldin, volgt Ms. Marvel een tiener die haar grootste droom ziet uitkomen zodra ze haar superkrachten krijgt. Hoewel het verhaal van Ms. Marvel rechtstreeks tot elke superheldenfan spreekt, zal de serie ook de Pakistaanse achtergrond van de heldin in kaart brengen. Om dicht bij de oorsprong van Ms. Marvel in het MCU te blijven, bracht Marvel Studio’s veel grote Pakistaanse namen aan boord voor de serie. Waaronder regisseur Obaid-Chinoy. Sharmeen Obaid-Chinoy is een Pakistaans-Canadese journalist, filmmaker en activist die bekend staat om haar werk in films die de ongelijkheid met vrouwen benadrukken. Ze is de ontvanger van twee Academy Awards, zeven Emmy Awards en een Knight International Journalism Award.

Het is goed te horen dat Marvel Studios niet vergeten is dat de Pakistaanse fans Marvel series op Disney+ nog steeds niet kunnen bekijken en ze gezocht hebben naar een andere creatieve oplossing.

Onlangs kwam nog de tweede trailer uit van de serie, hieronder te bekijken. Het is maar een korte trailer van in totaal dertig seconden, maar er zitten wel nieuwe beelden in verwerkt:

De serie gaat over een Amerikaanse moslim die in Jersey City opgroeit. Daarnaast is ze schrijfster van fan-fiction en een fanatieke gamer. Kamala is mega fan van superhelden, vooral van Captain Marvel. Op school en thuis zit ze niet zo lekker in haar vel, totdat ze opeens superkrachten krijgt en alles zal veranderen.

Er is onder de fans nog wel het een en ander te doen geweest over de serie. Zo schijnt het te zijn dat ze andere krachten zal hebben in de serie dan in de comics. Volgens de maker van het personage is dit juist een uitstekend idee. Het karakter Ms. Marvel is nog een vrij nieuwe toevoeging aan het grote scala van superhelden van Marvel. Ze was voor het eerst in een comic in 2013 te zien.

De makers willen met Ms. Marvel op Disney Plus een “groter verhaal” vertellen, en dat haar krachten er cinematisch beter uit gaan zien. “We pakken de elementen die haar er enigszins gestoord uit laten zien, maar tevens erg cool. Ik denk dat het bekend voor zal komen voor mensen, maar tegelijkertijd anders op een unieke manier” aldus Sana Amanat. Sana Amanat is een Amerikaanse redacteur van stripboeken en de Director of Content and Character Development bij Marvel. Ze is een Pakistaans-Amerikaanse moslima. Ze werkte aan strips als Captain Marvel, Hawkeye, Ultimate Comics: Spider-Man en Ms. Marvel.

8 juni 2022 dus beschikbaar op Disney+

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme