Marvel maakt serie met de witte Vision

De marvel productie machine blijft maar door draaien, zo kwam er onlangs nieuws naar buiten dat Marvel Studio’s bezig is met een spin-off serie van WandaVision waarin The Vision wordt gevolgd die probeert zijn geheugen en menselijkheid terug te krijgen. Deze serie draagt de naam ‘Vision Quest’. Kortom, deze serie zal gaan over de ‘witte Vision’. WandaVision was een doorslaand succes. De karakters in die serie werden allemaal lovend ontvangen waaronder Agatha, maar ook Vision gespeeld door Paul Bethany. Overigens is ook al eerder bekend gemaakt dat Agatha een eigen serie krijgt. Kathryn Hahn keert hierin terug als de heks Agatha Harkness, het personage dat ze speelde in de serie WandaVision. De productie van deze serie zal eind 2022 van start gaan. Overigens was eerst de titel Agatha: House of Harkness, welke later veranderde naar Agatha: Coven of Chaos (deze serie zal in 2023 in premiere gaan op Disney+).

Terug naar Vision Quest, deze serie volgt naar verluidt Vision (Bettany) die probeert zijn geheugen en menselijkheid terug te krijgen na de gebeurtenissen in WandaVision. Er is eveneens een mogelijkheid dat Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) zal opduiken. Beide series Vision Quest en de spin-off Agatha: Coven of Chaos, zullen overzien worden door Jac Schaeffer, maker, schrijver en uitvoerend producent van WandaVision.

WandaVision is vruchtbare grond gebleken voor het MCU. De eerste Disney+ MCU show introduceerde Agatha Harkness en hing direct samen met Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Fans hebben veel vragen na die film die mogelijk beantwoordt worden in Vision Quest. Het schrijven zou in november 2022 beginnen voor Vision Quest. Op dit moment richt Marvel Studios zich vooral op Secret Invasion, die serie moet in de lente van 2023 uitkomen.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie