John Wick serie: The Continental

Terwijl ik onlangs nog een podcast heb uitgebracht over de film John Wick 4 die nog in de bioscoop draait, is er ook spannend nieuws naar buiten gekomen over een John Wick spin-off serie genaamd ‘The Continental’. Kortom, de wereld van John Wick wordt nu uitgebreid met een eigen serie. We volgen hierin niet John Wick, maar de hoteleigenaar en manager Winston die we ook zien in de film.

De welbespraakte manager speelt in de films een cruciale rol en wordt gespeeld door de iconische Ian McShane. Het hotel is een plek waar de onderwereld zich op neutraal gebied begeven, en ze dus kunnen uitrusten. Ook mogen er geen moorden worden gepleegd. Over de hele wereld zijn vestigingen maar de locatie in New York is de hoofdvestiging. In The Continental zal de kijker te maken krijgen met hoe het hotel in New York is ontstaan.

the continental peacock trailer release date

 

The Continental (een John Wick spin-off serie)

Het Continental hotel wordt gerund door Winston Scott en de conciërge Charon. Charon werd gespeeld door de olangs overleden Lance Reddick, die om precies te zijn op 17 maart 2023 is overleden. Hij zal dan ook niet meer zijn rol als Charon kunnen vertolken, maar ook zullen we Ian McShane niet de hoofdrol zien. Dit komt omdat de serie zich focust op jongere versies van beide karakters. De miniserie zal drie afleveringen van anderhalf uur bevatten. Het is dus eigenlijk een mini-serie, of je kan het zien als drie mini-films die je te zien krijgt.

In The Continental zien we hoe het hotel voor huurmoordenaars is opgebouwd. We zullen dit door de ogen van een jonge Winston zien, en hij zal te maken krijgen met de onderwereld van New York in 1975. Een interessant gegeven wat mij betreft, en ben ook blij dat dit geen serie tot nu toe is met heel erg veel afleveringen maar meer een mini-serie met langere afleveringen.

continental

Cast

Colin Woodell speelt de jongere versie van Winston Scott, de hoteleigenaar en manager. De jongere versie van Charon zal worden gespeeld door Ayomide Adegun. Mel Gibson zal ook één van de hoofdrollen spelen, hij is te zien als Cormac in de serie. Daarnaast nog: Mishel Prada (als KD), Hubert Point Du-Jour (als Miles), Jessica Allain (als Lou), Nhung Kate (als Yen) en Ben Robson (als Frankie).

Teaser trailer

Er is ook vandaag een teaser trailer uitgekomen, bekijk de teaser trailer hieronder. Ik vind het sfeertje nu al heel erg tof!

The Continental wordt in september 2023 verwacht op de Amerikaanse streamingsdienst Peacock van NBC Universal. Helaas is het is nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn. Ik verwacht dat dit niet al te lang zal duren. Het kan immers ook in Nederland een hoop geld opleveren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Teaser trailer Joker-film met Lady Gaga en Joaquin Phoenix verschenen Na een lange periode van verwachting kunnen fans van Lady Gaga (38) en Joaquin
Op 29 maart heb ik me vrij snel naar de nieuwe Godzilla-film begeven, zonder enige verwachtingen. Ik heb namelijk een ambivalente relatie met dit