Daredevil krijgt een nieuwe serie op Disney+

Daredevil keert terug met een nieuwe serie op Disney+ ! Het nieuws kwam onlangs naar buiten, maar geheel een verassing is het natuurlijk ook weer niet. Charlie Cox zagen we namelijk al eerder opduiken in het MCU als de Man Without Fear’ in Spider-Man No Way Home. Ook zijn vijand The Kingpin, gespeeld door Vincent D’onofrio zagen we al terugkomen in een Marvel productie binnen het MCU in de serie Hawkeye.

Dat de serie al zo snel in ontwikkeling is, dat is wel een verassing en ook het feit dat het nu in een stroomversnelling lijkt te gaan. Volgens Variety gaat het duo Matt Corman en Chris Ord het schrijven en produceren op zich nemen om de Man Without Fear nog een keer naar de Marvel wereld te brengen. Er is een mogelijkheid dat we de helden zelfs al eerder in andere Disney+ series gaan zien. Daredevil kan mogelijk voorkomen in een serie zoals She-Hulk die deze zomer (17 augustus) uitkomt, aangezien deze serie draait om advocaten. Of bijvoorbeeld in Echo die een connectie heeft met Kingpin.

Al met al zijn een heleboel fans ‘hyped’ dat Matt Murdock alias Daredevil terugkeert in een eigen serie (en wij ook!). Er was nog wel even onduidelijkheid of de serie een reboot zou zijn of een vervolg op de eerdere Marvel Daredevil serie die op Netflix te bekijken was. Overigens zijn die series waaronder ook The Punisher, Iron Fist, Jessica Jones en ., onlangs allemaal van Netflix naar Disney+ verhuisd. Deze Daredevil serie die nu in de maak is wordt gezien als het vierde seizoen, dit betekent dat de eerdere seizoenen 1 t/m 3 die op Netflix te zien waren dus ‘canon’ zijn. Of het echt een één op één vervolg wordt op de eerste drie seizoenen of een compleet nieuwe verhaallijn, is niet bekend. Zo kan het dus ook nog een softe reboot worden. We wachten af!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie