Robn Hood podcast weer terug van weggeweest!

Zoals de meeste al wel weten, of hebben gezien is de Robn Hood podcast weer terug van weggeweest! Het heeft een tijdje geduurd voordat er weer een nieuwe podcast kwam. De website liep ondertussen (na een korte break) wel door, maar ook hier ben ik actiever op geworden. Er worden meer artikelen geplaatst en lang niet allemaal meer over Marvel. Voorheen was deze website én de podcast alleen gericht op Marvel maar dat is dus veranderd. Waarom? Er zijn nog zoveel andere films, franchises en serie’s waar veel over te vertellen valt! Daarnaast bereik ik hier een bredere groep mee, en is het leuk om over meer onderwerpen te kunnen praten.

SEO LOGO2023

Side-kick?

Daarnaast lijkt het me ontzettend leuk om samen met iemand de podcast te maken, een zogenoemde ‘side-kick’. Dit kan fysiek, dus echt tegenover elkaar met 2 microfoons, of online mocht de afstand te groot zijn. Dus, vind je het leuk om te discusiëren, na te praten over een film of serie? Stuur een berichtje via het contactformulier!

Soft-reboot van de podcast

Je kan deze nieuwe start van de Robn Hood Podcast (voorheen RobnHoodCast) zien als een soort soft-reboot! Er zijn wat veranderingen doorgevoerd, qua audio vormgeving lijkt het nu minder op een radio-uitzending en de onderwerpen ook in de podcast hoeven niet meer alleen over Marvel te gaan. De podcast bestaat nu ook uit vaste items die terug gaan komen zoals:

  • Wat vind het publiek van deze film / serie
  • De Robn Hood Quiz (vanaf episode 2)
  • Robn Hood nieuws

Heb je de nieuwe podcast al gehoord? Check de nieuwe aflevering op de podcast pagina!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme