Trailer: The Marvels

Trailer ‘The Marvels’

Zoals gisteren al werd aangekondigd en vanmorgen vroeg middels een hele korte teaser, is hier de trailer van ‘The Marvels’. Monica Rambeau, Captain Marvel, en Ms Marvel maar ook Nick Fury zie je in de trailer! Marvel is lekker bezig!

Bekijk hier de trailer hieronder:

Waar gaat de film over?

In Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intelligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. Door onvoorziene omstandigheden moet Carol de last dragen van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een merkwaardig wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau, die momenteel werkzaam is als S.A.B.E.R. astronaut. Dit onwaarschijnlijke trio moet leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

Teleporteren

Brie Larson is dus terug als superheldin Captain Marvel in de eerste trailer voor The Marvels. Dit keer is de heldin dus niet alleen. In de trailer is op te merken dat de krachten van de drie heldinnen op een of andere manier met elkaar verbonden zijn en daardoor teleporteren ze ook steeds naar elkaars locatie.

Wie is wie?

Kamala Khan alias Ms Marvel werd vorig jaar geintroduceerd in haar eigen gelijknamige serie op Disney+. Ze is een enorme fan van Captain Marvel en aan het einde van de serie zagen we een eerste opzet naar ‘The Marvels’.

ms marvel
Ms. Marvel / (Marvel) Disney

Monica Rambeau is de dochter van Maria Rambeau, de beste vriendin van Carol Danvers uit Captain Marvel. Monica Rambeau zagen we ook al eerder in de serie WandaVision en daar kreeg ze uiteindelijk ook superkrachten. 

monica rambeau
Monica Rambeau / (Marvel) Disney

Captain Marvel heeft als het goed is bijna geen introductie nodig, daar was natuurlijk een eerste gelijknamige film over uitgebracht waar ze al eerder te maken kreeg met de Skrulls. Dit verhaal speelde zich veel eerder in het MCU af, namelijk in de jaren 90. Ook Nick Fury zag je in deze film (toen nog zonder ooglapje), en heeft deze film ook een link met de aankomende serie ‘Secret Invasion’.

captain marvel
Captain Marvel / (Marvel) Disney

Film poster

Bekijk hieronder de filmposter van ‘The Marvels’.

marvelspostersets 3965243b

Ik ben benieuwd of jij uitkijkt naar deze film en waarom, dus drop je comments.

‘The Marvels’ is vanaf 8 november te zien in de bioscoop!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme