Robn Hood, de redder in nood wanneer je alles wil weten over Secret Invasion

Wat was ik hyped toen ik gisteren op 2 april op internet las dat de trailer van Secret Invasion vanacht om 01:00 uur Nederlandse tijd gepresenteerd zou worden tijdens een basketball wedstrijd. Zoals te lezen viel “The game starts at 7:00pm ET; it’s currently unknown what exact time the trailer will air during the game”. Ik kon er helaas niet voor wakker blijven, want verplichtingen enzo (je kent het wel), maar vanmorgen was daar dan eindelijk de 2e trailer van Secret Invasion. Dit is dé Marvel serie waar ik al lange tijd naar uitkijk. Ik kan er niet helemaal de vinger op leggen waarom maar ik denk dat het te maken heeft met de ‘Captain America: The Winter Soldier’ vibes die ik erbij krijg. Dit voelt voor mij ook weer als Marvel hoe het hoort te zijn met daarnaast een beetje spy-thriller gehalte, heerlijk!

Trailer
Heb je de trailer nog niet gezien (wat ik me niet kan voorstellen), en ook voor diegene die er geen genoeg van kunnen krijgen de trailers:

Trailer 1:

Trailer 2:

Wat we tot nu toe weten

Secret Invasion is een toekomstige Amerikaanse superheldenserie gebaseerd op het Marvel Comics-verhaal Secret Invasion geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Motion Pictures. De serie is bedacht door Kyle Bradstreet. We weten dat Samuel L. Jackson weer te zien zal zijn als Nick Fury, die nog één keer terugkeert op aarde voor een laatste gevecht tegen een invasie van de Skrulls die de wereld willen overnemen. “In Secret Invasion, dat zich afspeelt in het hedendaagse MCU, komt Fury erachter dat er een geheime invasie van de aarde gaande is door een factie van gedaanteverwisselende Skrulls. Fury sluit zich aan bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf heeft opgebouwd op aarde,”.

De trailer bevat een aantal interessante beelden die best wat vragen oproepen. Bijvoorbeeld Talos (Ben Mendelsohn) die Fury vertelt dat de situatie is verslechterd sinds hij weg is uit de ruimte. Maar onlangs kwam ook nieuws naar buiten dat actrice Emilia Clarke na Games of Thrones in Secret Invasion zal spelen. Ik lees hier verschillende verhalen over, ze zou een Skrull spelen en niet zomaar één maar de dochter van Talos. Daarnaast lees ik ook andere verhalen, dat ze Abigail Brand zou spelen. Niets is wat het lijkt in deze serie, dus wie weet speelt ze wel beide? (de fans weten waarom, de Skrulls zijn gedaanteverwisselaars, red.).

Het zal geen lange serie zijn omdat Disney naar buiten heeft gebracht dat dit een miniserie zal zijn met in totaal 6 afleveringen. Ik hoop dat deze afleveringen wel rond de ca. 50 minuten zullen duren.

Nieuwe stills van de serie

Een aantal dagen geleden kwamen er ook nieuwe ‘stills’ naar buiten van de serie, je bekijkt ze hieronder:

Bekende gezichten

De serie voelt ook weer lekker oldskool Marvel aan, en dit komt doordat we oude bekende terug zien naast Nick Fury (Samuel L Jackson). Denk aan Maria Hill (Cobie Smulders), Everett K. Ross (Martin Freeman) maar ook Don Cheadle’s James Rhodes a.k.a. War Machine.

Secret Invasion is dus te zien vanaf 21 juni, alleen op Disney+.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Teaser trailer Joker-film met Lady Gaga en Joaquin Phoenix verschenen Na een lange periode van verwachting kunnen fans van Lady Gaga (38) en Joaquin
Op 29 maart heb ik me vrij snel naar de nieuwe Godzilla-film begeven, zonder enige verwachtingen. Ik heb namelijk een ambivalente relatie met dit