Nieuwe Echo Trailer Bevestigt Officieel Dat Netflix’s Daredevil Deel Uitmaakt van het MCU

De recentste teasertrailer voor de aankomende Disney+-serie “Echo” biedt duidelijkheid over de positie van Netflix’s Daredevil binnen het Marvel Cinematic Universe (MCU) en bevestigt of deze serie als ‘canon’ wordt beschouwd.

ECHO series1

Vincent D’Onofrio maakt zijn terugkeer als Kingpin in de aanstaande serie Echo, en later ook in de nieuwe Daredevil-serie. De nieuwe teasertrailer van Marvel voor de aankomende Disney+-serie “Echo” geeft eindelijk uitsluitsel over de vraag of Netflix’s Daredevil wel of niet deel uitmaakt van het MCU.

De teaser concentreert zich op de herintroductie van de gevreesde “Kingpin” Wilson Fisk (gespeeld door Vincent D’Onofrio). Door gebruik te maken van beelden van Kingpin’s scènes uit de vorige Daredevil serie worden er zwart-witbeelden getoond. We zien Wilson Fisk in de gevangenis, waar hij terugblikt op zijn eerste kennismaking met bloed en geweld als jongen. Hij greep een hamer en sloeg herhaaldelijk op het hoofd van zijn vader, die stierf en wiens schedel verbrijzeld werd na het aanschouwen van het misbruik van zijn moeder.

De trailer schakelt terug naar scènes van de oudere Kingpin te midden van de rellen in Hell’s Kitchen. Kortom, dit sluit dus volledig aan op de eerdere seizoenen van de Netflix DareDevil serie, terwijl hij zijn krachtigste tegenstander, ” The Devil of Hell’s Kitchen,” Daredevil (Charlie Cox), onder ogen ziet.

Marvel-producer Richie Palmer hoopt op meer verschijningen van Vincent D’Onofrio als Kingpin in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Na samenwerking in de Disney+-serie Echo, waarvan de première op 9 januari 2024 plaatsvindt, is Palmer optimistisch over de toekomstige rol van het personage.

D’Onofrio, die Wilson Fisk voor het eerst vertolkte in de Netflix-serie Daredevil, keerde terug in de serie ‘Hawkeye’ en zal dus ook te zien zijn in Echo en Daredevil: Born Again. Palmer, uitvoerend producent van Echo, hoopt dat Kingpin een belangrijk personage wordt voor het MCU en moedigt kijkers aan het einde van Echo te bekijken om te ontdekken waar het personage vervolgens opduikt.

Terugkijkend op D’Onofrio’s prestatie als Kingpin in Echo, benadrukt Palmer de veelzijdigheid van het personage. Hij prijst D’Onofrio’s vermogen om zowel intimiderend als emotioneel diepgaand te zijn.

echo series2

Echo, de eerste serie onder de Marvel Spotlight-vlag, kan je kijken zonder voorkennis van het gehele MCU en is tevens de eerste Marvel Studios-serie met een volwassen beoordeling. De serie, met Alaqua Cox als Maya Lopez/Echo, belicht de banden van het personage met Daredevil en Kingpin, en presenteert een nieuw facet van Kingpin’s persoonlijkheid na de gebeurtenissen in Hawkeye.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie