Marvel recast belangrijk personage voor Daredevil’s soft reboot

Dat Daredevil weer zijn eigen serie krijgt op Disney+ dat weten we al een tijdje maar de geruchtenmolen gaat ook lekker door! Fans waren blij te horen op de Comic-con in San Diego afgelopen jaar dat Charlie Cox weer in de huid kruipt van de rode duivelsheld, en Vincent D’Onofrio terugkeert als Kingpin (die we natuurlijk al eerder hadden gezien in de serie Hawkeye, dus echt als een verassing kwam dit nou ook weer niet).

Zeer recent werd bevestigd dat Jon Bernthal ook terug komt en zijn rol als Punisher weer oppakt, ook hij zal verschijnen in de serie Daredevil Born Again. Dit is natuurlijk leuk nieuws waar wij in ieder geval heel erg blij van worden! Daarnaast zou het natuurlijk erg tof zijn om de antiheld te zien in meerdere projecten, een eigen serie, én te zien hoe dit karakter zich verder zal ontwikkelen in het bredere MCU.

Jon Bernthals The Punisher

Er was ook teleurstellend nieuws dat naar buiten is gekomen, en dat gaat over de karakters Foggy Nelson gespeeld door Elden Henson en Karen Page (gespeeld door Deborah Ann Woll). Zij keren helaas niet terug keren in deze soft reboot van Daredevil. Dit zou te maken hebben met het veranderen van koers ten opzichte van de Daredevil serie die eerst op Netflix te zien was. Wat mij betreft echt heel jammer, zeker omdat ze beide goede vrienden van Matt Murdock (Daredevil) waren, en ze echt een toegevoegde waarde hadden in de vorige serie. Karen die bij de krant werkte, en Foggy partners in crime en ex-collega-advocaat van Matt Murdock.

De fans staan in ieder geval te popelen om erachter te komen hoeveel andere Netflix-sterren terug zullen komen van de originele show en/of welke recasts er plaats zullen vinden.

Disney+’s Daredevil Reboot recast Vanessa

Vanessa Sandrine Holt

Laat er recent nu net nieuws naar buiten zijn gekomen over een recast die inmiddels ook is bevestigd en we dus aan het rijtje kunnen toevoegen. The Hollywood Reporter onthulde dat Marvel Studios Sandrine Holt heeft gecast in de aankomende Disney+ serie, Daredevil: Born Again, in de rol van Vanessa Fisk!

Vanessa Ayelet Zurer

Dit is de eerste grote recast van de serie, waarbij Ayelet Zurer voorheen de rol speelde in alle drie de seizoenen van Netflix’s Daredevil.

Op de lijst staan ​​ook Michael Gandolfini en Margarita Levieva, van wie de rollen allebei nog geheim worden gehouden.

Bovendien vermeldde het rapport dat Michael Cuesta de eerste aflevering van Daredevil: Born Again zal regisseren, hoewel niet is bevestigd hoeveel afleveringen hij precies zal regisseren.

In januari 2022 sprak Kingpin-ster Vincent D’Onofrio de hoop uit dat Zurer terug zou komen in haar rol, dit laatste is dus niet gebeurd om Sandrine Holt nu het stokje heeft overgenomen.

Het rapport wat naar buiten kwam gaf niet de reden voor de recast aan. Fans speculeren erop los, gezien Ayulet Zurer in de Netflix-serie de rol prima vertolkte. Waar de meeste het vooral over hebben is de vraag of Daredevil: Born Again nu wel of niet ‘canon’ met de Netflix serie is. De opnames zijn in ieder geval officieel van start in New York, en gaan zullen de rest van dit jaar in beslag nemen.

 

Daredevil: Born Again wordt dus momenteel opgenomen en zal in het voorjaar van 2024 verschijnen op Disney+.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 3 juli mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van de nieuwe horror-thriller Longlegs. Ik keek uit naar deze film, omdat ik altijd wel
Op maandag 1 juli had ik, Jeroen, de kans om de persvoorstelling van de nieuwe mystery horror/thriller MaxXxine bij te wonen. Hoewel ik de