Marvel geruchten lopen op in aanloop naar San Diego Comic-Con

World War Hulk, Wonder Man en Steven Spielberg regisseert Fantastic Four? Wie zal het zeggen..?

San Diego Comic-Con 2022 nadert snel en Kevin Feige heeft bevestigd dat Marvel Studios aanwezig zal zijn. Zoals je al kon verwachten, is het speculeren op het internet begonnen. Wat zal er worden getoond, en hoewel sommige geruchten ongetwijfeld zullen uitkomen (er zal zeker wat Black Panther 2-nieuws zijn met de film die in november uit zal komen), zijn andere geruchten gewoon, tja..echt geruchten!  Laten we de meest besproken maar eens op een rijtje zetten.

Steven Spielberg regisseert Fantastic Four?

Hoewel het maken van een Marvel-film een ​​geweldig platform biedt voor regisseurs om hun carrière een boost te geven — denk aan James Gunn en Taika Waititi die van indie films regisseren naar topkaskrakers gaan — zijn er maar weinig gevestigde filmmakers die de uitdaging van toetreden tot deze franchise aangaan. Toch gebeurd het wel, denk maar aan Sam Raimi die wonderbaarlijk het stokje overnam voor Doctor Strange 2.

john krasinski fantastic four

Nu vragen we ons echter allemaal af wie Feige als volgende zal benaderen, en sommige op internet zijn ervan overtuigd dat Steven Spielberg naar het MCU komt. Jazeker, dé Steven Spielberg die ons Jurassic Park, Jaws, Indiana Jones, Saving Private Ryan, Schindler’s List, Close Encounters of the Third Kind, War of the Worlds, Minority Report, Catch Me If You Can… bracht. Spielberg heeft niet bepaald een carrièreboost nodig, vooral niet nadat hij eerder dit jaar een Oscar-nominatie kreeg voor West Side Story. Maar dat betekent niet dat zijn naam niet op Reddit rond gaat.

Het is onduidelijk waar het gerucht vandaan kwam, maar een comic website meldde de bewering dat Spielberg Fantastic Four zou opnemen in de week voorafgaand aan San Diego Comic-Con. Er was ook nog een Reddit-thread waarop te lezen is dat in de cast Jamie Dornan (dus niet John Krasinski) als Reed Richards, Amanda Seyfried als Sue Storm en Joe Keery van Stranger Things als Jonny Storm zitten. De poster van deze thread merkte echter op dat dit later in het jaar op D23 zou worden aangekondigd, in plaats van op Comic-Con.

Adam B. Vary, een senior verslaggever bij Variety, heeft sindsdien het gerucht ontkracht. “Schokkend nieuws: ik heb het enorm onwaarschijnlijke gerucht gehoord dat Steven Spielberg de Marvel Studios-reboot van Fantastic 4 regisseert, is absoluut niet waar”, schreef hij op Twitter. “Sorry!”

Voormalig Vulture-verslaggever Mike Sampson beweerde echter dat Spielberg op een gegeven moment door Marvel wel was benaderd om in ieder geval zijn interesse te peilen. “Ik heb gehoord dat Marvel contact heeft opgenomen met het team van Spielberg om te peilen naar de interesse in het regisseren van Fantastic Four, maar dat is zo ver als de ‘discussies’ gingen, vermoedelijk omdat SS geen interesse heeft”, beweerde hij. op Twitter.

Anthony Starr is, in de onsterfelijke woorden van Zoolander, nu zo hot. Iedereen is verbluft als Homelander in seizoen 3 van The Boys en cast de acteur in projecten. De eerder genoemde Reddit-thread beweert dat Starr de Marvel-versie van Dracula zal spelen in de aankomende Blade-reboot, met in de hoofdrol Mahershala Ali, Kit Harrington, Aaron Pierre, Milan Ray en Bassam Tariq.

Anthony Starr as Dracula

Antony Starr on the Great Patriot Change

Helaas, ondanks dat Starr een overduidelijk goede keuze is om Dracula te spelen, heeft de acteur gewoon niet genoeg tijd. Zoals opgemerkt door een redacteur bij Discussing Film op Twitter, zal Starr later dit jaar bezig zijn met het filmen van seizoen 4 van The Boys — wanneer Blade ook aan het filmen is. Het is onwaarschijnlijk dat hij genoeg tijd zal hebben om Homelander te spelen, een integraal personage in The Boys, terwijl hij ook in een grote Marvel-film verschijnt. Dat is dan meteen een houten staak door het hart van dit gerucht.

World War Hulk, Wonder Man, and X-Men

Om nog even bij die Reddit-post te blijven, aangezien het verreweg het meest bekende en grote gerucht is in de aanloop naar San Diego Comic-Con, zijn er enkele opmerkelijke andere punten. Ten eerste beweren ze dat World War Hulk zal uitkomen en dat het verhaal zal worden verteld in een vierdelige Disney Plus-serie. Vervolgens beweert het gerucht dat Henry Golding is gecast als Wonder Man, en dat we Charles Xavier kunnen verwachten gespeeld door Giancarlo Esposito van The Mandalorian (en Breaking Bad).

world war hulk

We hebben geen bewijs dat deze geruchten niet waar zijn, maar we hebben ook alleen de geruchten van een willekeurige Reddit-post die al meerdere keren is ontkracht. Dus wat het zal zijn? 50/50 kans dat dit gebeurt? Eerlijk gezegd lijken dit hoopvolle wensen van een aantal fans (hoewel het gerucht over Giancarlo Esposito voor de rol van Prof. X voor mij niet de meest favoriete keuze zal zijn).

Meer Fantastic Four-geruchten

Gezien Krasinski als Reed Richards in Doctor Strange verscheen, is het niet verwonderlijk dat veel van de geruchten zich richten op de aankomende Fantastic Four-film. Inverse rapporteert over een Reddit “lek” dat beweert dat Krasinski niet terugkomt en dat de studio wil dat Penn Badgley, vooral bekend van Netflix’s You, Mr. Fantastic speelt (vind ik persoonlijk erg jammer!)

Het gerucht voegt eraan toe dat Simon Baker van The Mentalist gezocht wordt voor een rol en dat Logan Lerman, Freddy Carter, Melissa Benoist, Callan McAuliffe, Natalia Dyer en Jharrel Jerome allemaal in aanmerking komen voor een rol, hoewel er geen aanbiedingen zijn gedaan. Er staat ook dat Bryce Dallas Howard, een favoriet om Jon Watts te vervangen als regisseur na haar briljante werk aan The Mandalorian, de baan (nog) niet heeft gekregen. Nogmaals, we kennen de werkelijke plannen van Marvel niet, en deze beweringen klinken redelijker dan Spielberg die het project op zich neemt, maar het is vooralsnog vooral een “trust me bro” -post.

Wat zal Marvel eigenlijk laten zien op San Diego Comic-Con?

Net als Thanos die naar de aarde komt, is het onvermijdelijk dat Marvel met het grote geschut op San Diego Comic-Con zal komen. Het is het vermelden waard dat er twee Marvel Studios panels zijn – een voor de animatieserie, waaronder I Am Groot, What If seizoen 2 en X-Men 97, en de andere voor de live-action zaken. We houden ons vooral bezig met het live-action panel dat op de zaterdag van SDCC Hall H zal headlinen.

she hulk disney

De volgende in de line-up van Marvel Phase 4 is She-Hulk. We weten al aardig wat over de serie aangezien deze volgende maand uitkomt, en we hebben een trailer gezien, hoewel er enkele verrassingen kunnen zijn. Jennifer Walters gaat tenslotte verschillende helden verdedigen in de rechtbank — kunnen er wellicht een paar cameo’s worden bevestigd op Comic-Con? Ik heb mijn hoop op nieuwe informatie niet te hoog liggen, maar het publiek kan waarschijnlijk wel getrakteerd worden op een nieuwe trailer.

Dan komt Black Panther: Wakanda Forever in november. Gezien hoe snel het vervolg van Black Panther in de bioscopen bereikt (november dit jaar), is het verrassend dat we letterlijk nog niets van de film hebben gezien. We verwachten in ieder geval een teaser of een trailer!

Ant-Man en de Wasp: Quantumania en Guardians of the Galaxy Vol. 3 komen beide volgend jaar uit en zijn het afgelopen jaar gefilmd. Het is mogelijk dat er beeldmateriaal wordt getoond (zal hoogstwaarschijnlijk niet online worden vrijgegeven), of misschien een blik op de Guardians Christmas-special, die in december op Disney Plus verschijnt. Daarnaast is Will Poulter klaar om Adam Warlock te spelen, hij zal hoogstwaarschijnlijk op het podium verschijnen om zijn karakter te ‘teasen’.

Over shows met een vakantiethema gesproken, er is de mysterieuze Halloween-special, met Gael Garcia Bernal, die in oktober wordt verwacht. Bernal zal naar verwachting Werewolf by Night spelen, hoewel we officieel heel weinig weten over hoe de special eruit zal zien. Michael Giacchino, die de muziek voor Spider-Man: No Way Home heeft gecomponeerd, gaat regisseren en aangezien Halloween niet ver weg is, zou het geen verrassing zijn om iets te zien hiervan op Comic-Con.

The Marvels, ook wel Captain Marvel 2 genoemd, wordt ook in 2023 uitgebracht, en het recente einde van Ms. Marvel gaf ons een idee van wat we van de film kunnen verwachten. Nogmaals, dat is nog ver weg, maar het zou natuurlijk kunnen.

the marvels

Marvel heeft een paar releasedatums die moeten worden ingevuld. De studio heeft momenteel zijn zinnen gezet op: 3 november 2023, 16 februari 2024, 3 mei 2024, 26 juli 2024 en 8 november 2024. Wat zouden die vijf films kunnen zijn?

Blade is duidelijk, met Bassam Tariq als regisseur. Er werd bevestigd dat Mahershala Ali Blade speelde op SDCC in 2019, dus het zou alleen maar goed zijn als er deze keer wat meer informatie zou worden onthuld.

Dan is er de (niet officieel bevestigde maar zeker gebeurende) Thunderbolts-film, die Jake Schreier momenteel gaat regisseren. We hebben Contessa van Julia Louis-Dreyfus langzaam een ​​team zien opbouwen in Black Widow en Falcon and the Winter Soldier, dus misschien kunnen er een paar nieuwe namen aan haar lijst worden toegevoegd op Comic-Con.

Captain America 4 is een ander groot project dat veel is besproken, maar nog geen releasedatum heeft gekregen. Anthony Mackie’s Sam Wilson is de nieuwe Captain America. We wachten ook nog steeds op de officiële bevestiging van Shang-Chi 2 en Deadpool 3, waarvan de laatste Free Guy’s Shawn Levy aan boord heeft als regisseur.

Verder weg – en daarom waarschijnlijk niet aangekondigd – zijn sequels op zowel Doctor Strange 2 als Thor: Love and Thunder. Beide films hebben duidelijk vervolgen opgezet met scènes na de aftiteling, hoewel de gemengde reactie op Love en Thunder kan betekenen dat  het wat langer duurt totdat Thor 5 wordt bevestigd.

Op het gebied van Disney Plus is er veel om over te praten. Een Echo-serie is bevestigd, waarbij Charlie Cox en Vincent D’Onofrio terugkeren als Daredevil en Kingpin naast Alaqua Cox’s Echo (haar zagen we onlangs nog in de serie Hawkeye). De serie begon met filmen in mei, dus we zullen hopelijk nieuws krijgen over wanneer we Echo op de streamingsdienst kunnen verwachten.

Voor Secret Invasion was er al begonnen met filmen en we hebben zelfs beelden gezien van de terugkeer van Samuel L. Jackson als Nick Fury op Disney Plus Day. We hebben de afgelopen maanden ook verschillende castbevestigingen gehad, waaronder Ben Mendelsohn als de Shapeshifter Talos en Olivia Colman en Emilia Clarke in nieuwe rollen. Ik ben erg benieuwd wat hierover bekend zal worden op Comic Con.

secret invasion

Ironheart, Armor Wars en Agatha: House of Harkness zijn ook allemaal eerder aangekondigd, wat betekent dat we daar mogelijk updates over kunnen krijgen. Daarnaast hebben we mogelijk een bevestiging van de Wakanda-spin-off die in ontwikkeling is, of het originele verhaal van Okoye.

Ten slotte heb ik eerder diverse insta story’s gepost dat er een Nova-project in ontwikkeling is en dat Cox’s Daredevil een nieuwe serie op Disney Plus krijgt. Ze lijken allebei klaar voor Feige om officieel onthult te worden op Comic-Con. We kunnen zelfs wat Fantastic Four-nieuws kunnen krijgen of een update over de mutanten die naar het MCU komen.

Kortom, er is dus ontzettend veel waarover we updates kunnen krijgen op comic con, maar lang niet alles zal worden besproken in dit panel. Wat ik heb geleerd? Je kunt het beste je verwachtingen laag houden – en je niet te veel laten meeslepen – bijvoorbeeld door te denken dat Tom Cruise Iron Man gaat spelen in Secret Wars.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie