Killmonger komt terug in Wakanda Forever

Michael B. Jordan is er klaar voor om terug te keren als Killmonger in de nieuwe Black Panther 2 film. De betekenis van zijn rol is echter nog niet bekend, aangezien het personage omkwam in de Black Panther-film uit 2018. Black Panther 2 heeft meerdere wijzigingen ondergaan door het overlijden van Chadwick Boseman, die King T’Challa aka Black Panther speelde in het MCU. Naar verluidt is het script van de film meer dan vijf keer gewijzigd om dit enorme verlies op te vangen.

Het nieuwe gerucht komt van Twitteraar GreatPhase, die beweerde dat Killmonger in ‘The Astral Dimension’ zal verschijnen, waar hij in gesprek is met Shuri (Letitia Wright). Deze scène geeft ook aan dat het hartvormige kruid het heeft overleefd, waarvan de vloeistof wordt gebruikt om de geest van de voorouder in de ‘Ancestral Plane’ te ontmoeten. Deze scène roept echter ook veel vragen op, zoals waarom Shuri de vloeistof van het kruid heeft ingenomen en waarom ze Killmonger ontmoet. Zoals eerdere geruchten hebben aangegeven, zou Shuri, als ze de titel van Black Panther op zich neemt, waarschijnlijk haar vader T’Chaka ontmoeten, die een Black Panther was, of T’Challa, waarmee duidelijk zal worden waarom hij is verdwenen uit Wakanda.

ancestral plane black panther tchalla chadwick boseman

Ook in de strips traint Shuri met haar oudere broer T’Challa, zodat ze Black Panther kan worden. Dit is waarschijnlijk de verklaring die in de film zal worden gegeven over Shuri die de titel op zich neemt toen ze door koning T’Challa werd gekozen als de volgende Black Panther.

shuri marvel

Shuri, Black Panther

Ook Namor komt voor in het MCU, en het gerucht gaat dat hij een schurk in de film is. De film zal het verhaal van de oorlog met Atlantis volgen. In de comics was Shuri, als de koningin van Wakanda, betrokken bij verdragsonderhandelingen met Namor, die aanbood de oorlog tussen hun twee naties te beëindigen in ruil voor onderdak in Wakanda wanneer hij maar wilde. T’Challa kreeg dit pact voor het eerst aangeboden, wat hij weigerde. Shuri sloeg, net als haar broer, het aanbod van Namor af en legde uit dat de strijd tussen de twee naties geen gewone oorlog was en dat het lot van zowel Wakanda als Atlantis op het spel stond; uiteindelijk zou een van hen de ultieme verwoesting ondergaan.

Namor the Sub-Mariner, (in het Nederlands Prins Namor), is een personage uit de strips van Marvel Comics, een van Marvels oudste superhelden. Hij werd bedacht door schrijver Bill Everett in 1939 voor het tijdschrift Motion Picture Funnies Weekly.

‘Black Panther: Wakanda Forever’ is momenteel in post-productie en zal op 11 november 2022 verschijnen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie