Guardians of the Galaxy vol. 3 updates

Nu we aan het genieten zijn van Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Thor Love and Thunder is aangekondigd voor de maand juli is er ook nog nieuws omtrent Guardians Of the Galaxy vol. 3!

Guardians of the Galaxy Vol. 3 regisseur James Gunn bevestigde zeer recent nog dat de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 richting het einde gingen. Maar dat is nog niet alles, want de complexe dochter van Thanos gespeeld door Karen Gillan lijkt afscheid te nemen. Ze deelde een foto van achter de schermen en gaf daarbij aan : “En daarmee zijn we klaar met Nebula in Guardians of the Galaxy Volume 3! Ik weet niet of Nebula hierna nog terugkeert. Het kan zijn dat dit haar laatste hoofdstuk is. En als dat zo blijkt te zijn, dan wil ik jou, James Gunn, bedanken voor de kans die je mij gegeven hebt om zo’n interessant, complex en fascinerend personage te mogen spelen. Ik heb meer van deze ervaring genoten dan van welke andere rol dan ook. Wat een decennium. Bedankt voor het kijken.” 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karen Gillan (@karengillan)

Of we het personage Nebula echt nooit meer gaan zien is nog maar de vraag.

Daarnaast deelt regisseur James Gunn al een tijdje updates en hints over de film. De aankomende ‘threequel’ zal de originele castleden terug op het witte doek brengen zoals Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana en Karen Gillan. Gelukkig worden de plotdetails worden nog geheim gehouden, maar de reacties van sommige castleden op het script suggereren dat het een emotioneel avontuur zal worden. Aangezien Peter Quill/Star-Lord (gespeeld door Chris Pratt) de leider is van de Guardians, is de verwachting dat de MCU-held opnieuw een grote rol zal spelen in de film. Daarnaast zal Star-Lord ook een nieuwe look hebben gekregen. Zo heeft hij nu een baard en heeft hij en de rest van het team een nieuw kostuum gekregen. Deze kostuums zijn meer gerelateerd aan de comics. Just Jared heeft nieuwe foto’s vrijgegeven van de set Guardians of the Galaxy Vol. 3, met een eerste blik op het nieuwe kostuum van Peter Quill (Chris Pratt):

De vraag is echter waarom ze plotseling een nieuw kostuum dragen in deze derde film, maar daar zijn wel enkele redenen voor te bedenken. Aangezien vol. 3 over de zoektocht van het team naar de alternatieve versie van Gamora gaat en ze opnieuw de melkweg verkennen, is het mogelijk dat deze nieuwe kostuums zullen worden gebruikt voor een geheime operatie die verband kan houden met hun missie om hun voormalige teamlid te vinden.

Deze nieuwe kostuums kunnen ook duiden op een diepere betekenis. In de Marvel Comics droegen de Guardians deze kostuums om officieel als team te worden erkend door buitenstaanders. Vooral nadat ze de Avengers hielpen Thanos te verslaan tijdens Endgame. De Guardians zouden de officiële politiemacht van de melkweg kunnen worden in Phase 4, aangezien het Nova Corps schijnbaar werd vernietigd door Thanos.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 gaat op 5 mei 2023 in première in de bioscoop. Kijk jij er ook naar uit?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Teaser trailer Joker-film met Lady Gaga en Joaquin Phoenix verschenen Na een lange periode van verwachting kunnen fans van Lady Gaga (38) en Joaquin
Op 29 maart heb ik me vrij snel naar de nieuwe Godzilla-film begeven, zonder enige verwachtingen. Ik heb namelijk een ambivalente relatie met dit