Gerucht: Owen Wilson keert terug als Mobius in Marvel Studios ‘Deadpool 3’

Het internet staat er deze week vol mee. Vanuit allerlei bronnen en tweets, maar ook vanuit de bron Daniel Ritchman (op Patreon) wordt er onthuld dat Owen Wilson aan de cast van Deadpool 3 kan worden toegevoegd. Wilson speelt de TVA-agent Mobius in de Marvel Studios-serie Loki. Hij is belast met het vernietigen van elke variant die van de Heilige Tijdlijn valt. Hij overleeft echter de gebeurtenissen van het breken van de tijdlijn en het openen van de deuren naar het Marvel-multiversum en wordt goede vrienden met Loki.

deadpool3

Mobius van Owen Wilson werd al snel een favoriet bij de fans in het eerste seizoen van Loki. Terwijl Wilson zijn rol opnieuw zal vertolken voor seizoen twee, dat onlangs de opnames heeft afgerond, heeft Marvel Studios naar verluidt grote plannen voor zijn personage.

Het zou het meest logisch zijn dat de TVA de eerste is die op de hoogte is van het Fox X-Men-universum. Net zoals de Sony Spider-Man-universums ook werden toegevoegd aan de MCU met Spider-Man: No Way Home. De productie start naar verwachting begin volgend jaar in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel is het onduidelijk of de film de continuïteit zal volgen — of in ieder geval de hoofdpersoon de continuïteit zal laten onthouden — van de eerste twee films, of dat dit een soort soft reboot zal zijn. Wellicht kan de Multiverse storyline worden gebruikt als een manier om dit verhaal uit te leggen voor zowel de terugkeer van Logan, of was hij er altijd? In principe namen we al afscheid van Wolverine in de film ‘Logan’, maar die speelde zich veel later af qua tijdlijn. Één ding staat vast; een film met een karakter als Deadpool, daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos, net als met de multiverse en verschillende tijdlijnen.

Wat mij betreft is juist het meest logische dat Wolverine en Deadpool achterna worden gezeten door de TVA, en dat het inderdaad wat te maken heeft met het breken van de tijdlijn en hoe deze karakters samen komen.

mobius deadpool

Deadpool 3 wordt geregisseerd door Shawn Levy (Free Guy, The Adam Project). Rhett Reese en Paul Wernick keren terug naar de franchise om het script te schrijven. Kevin Feige zal weer de uitvoerend producent zijn. De film komt op 8 november 2024 in de bioscoop en is nu al één van de meest besproken films voor de toekomst.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie