Gerucht: Galactus de schurk in Marvel Studios’ Fantastic Four?

We wachten al een tijdje op meer details over de nieuwe aankomende Fantastic Four-film van het MCU. En er lijkt nu nieuws te zijn tegen wie Marvel’s First Family het zal opnemen als schurk.

Doctor Doom of Galactus?

Op internet werd al een tijdje druk gespeculeerd over de iconische Doctor Doom, maar onder de fans gaat het gerucht dat we hem niet als de ‘main villain’hoeven te verwachten. Het gerucht gaat namelijk dat hij alleen wordt geïntroduceerd in een mid- of postcredescène tijdens Fantastic Four.

Gezien de enorme groep antagonisten van Marvel Comics, moet het MCU een grote beslissing nemen over wie de belangrijkste schurk van deze film zal worden.

doctor doom marvel
Doctor Doom – Bron: https://www.cbr.com/

Galactus en Silver Surfer

Insider Jeff Sneider onthulde in de ‘Hot Mic-podcast’ dat Marvel Studio’s zowel Galactus als zijn heraut, de Silver Surfer, zal gebruiken als de schurken in de aankomende Fantastic Four-film van het MCU, die in 2025 uitkomt. Sneider hoorde dat regisseur Matt Shakman plannen heeft om het “heel kosmisch” aan te pakken met deze film, waarbij hij “zowel Galactus als de Silver Surfer” in de film gebruikt:

“Er is mij verteld dat Matt Shakman van plan is heel kosmisch te worden met zijn ‘Fantastic Four’-film. Veel elementen uit de jaren 60, en dat de film zowel Galactus als de Silver Surfer zal bevatten.”

Hij gaf ook zijn analyse over het wisselen van schrijver Jeff Kaplan en Ian Springer naar Josh Friedman van Avatar: The Way of Water. Hij zal proberen Fantastic Four op het niveau te krijgen naar de top van het MCU:

“De versie van ‘Fantastic Four’ van Jeff Kaplan en Ian Springer was prima, maar ze hebben die nieuwe schrijver erbij gehaald om het op het niveau te krijgen dat Kevin Feige en Matt Shakman wilden. Marvel staat er nog steeds voor open om weer met Jeff Kaplan en Ian Springer samen te werken. “

Het is geen verrassing dat het MCU grote plannen heeft met de Galactus en de Silver Surfer. Ze zijn niet alleen twee van de meest iconische tegenstanders van de Fantastic Four, maar fans willen ze graag terug zien, nadat ze zo teleurstellend waren in Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer uit 2007. Die film gebruikte Galactus alleen als een gigantische wolk in de lucht die niet eens iets deed voordat de Silver Surfer hem stopte. Kortom, de regisseurs krijgen nu dus een gouden kans om hem op het scherm uit te beelden op een manier die fans tevreden zal stellen.

silver surfer marvel
Silver Surfer – Bron: https://thedirect.com/

Marvel special presentation: Silver Surfer

Marvel Dit nieuws komt bovenop de geruchten dat er al een ‘special presentation’ van Marvel Studios in ontwikkeling is waarin de Silver Surfer centraal staat. De fans hopen met deze zet dat Galactus langer zal meegaan dan één solofilm, aangezien hij de kans heeft om een ​​schurk te zijn die op hetzelfde niveau staat als de grote MCU-slechteriken zoals Thanos of Kang the Conqueror.

Fantastic Four voelt als de perfecte gelegenheid om hem in al zijn glorie op het grote doek te brengen tegen Marvel’s First Family.

 

Fantastic Four zal op 14 februari 2025 in de bioscoop te zien zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Teaser trailer Joker-film met Lady Gaga en Joaquin Phoenix verschenen Na een lange periode van verwachting kunnen fans van Lady Gaga (38) en Joaquin
Op 29 maart heb ik me vrij snel naar de nieuwe Godzilla-film begeven, zonder enige verwachtingen. Ik heb namelijk een ambivalente relatie met dit