De redder in nood voor alles op het gebied van Guardians of the Galaxy vol. 3

Nieuwe teaser:

Nog een maandje te gaan en dan kunnen we eindelijk Guardians of the Galaxy bewonderen in de bioscoop! Marvel Studios heeft deze week nieuwe beelden vrijgegeven van de langverwachte film “Guardians of the Galaxy Vol. 3″. Het is dan ook bijna tijd om kaartjes te kopen! Dit is ook precies wat de onderstaande nieuwe teaser aankondigt:

Al eerder kon je deze trailer (trailer 2) bekijken:

Laatste deel in deze trilogie

De aankomende film is het derde en laatste deel van de epische Guardians of the Galaxy-trilogie met natuurlijk weer een topcast: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff, Sean Gunn en Maria Bakalova.

In de derde film in de populaire filmreeks zal Peter Quill nogmaals zijn team bijeenroepen om het universum te verdedigen en in het bijzonder om Rocket te beschermen. Wanneer het verleden van Rocket bovenkomt, moeten de Guardians op gevaarlijke missie waarbij het team uiteen zou kunnen vallen.

In de aankomende film speelt Will Poulter de rol van Adam Warlock, een superkrachtig wezen gecreëerd door Ayesha, leider en hogepriesteres van een genetisch gemanipuleerd buitenaards ras dat bekend staat als Sovereign, om de Guardians te elimineren.

Filmregisseur James Gunn gaf al eerder aan dat Vol. 3 de meest emotionele aflevering van de trilogie zou zijn.

Karakterposters:

Bekijk hieronder de karakterposters die deze week verschenen:

Daarnaast zijn er ook film posters verschenen voor Dolby en IMAX:

 

Mixtape ‘Guardians of the Galaxy vol. 3’:

Ook is er een nieuwe mixtape beschikbaar van Guardians of the Galaxy vol. 3  met erg veel fijne deuntjes

Check hieronder de toffe poster van de mixtape met de titels van de tracks:

guardians music spotify

 

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 3 mei te zien in de bioscoop.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme