Daredevil Born again opnieuw naar de tekentafel

We kennen Marvel als een geoliede machine die de ene film na de andere eruit stampte, en zo ook met de serie’s. Een hele tijd ging dit goed, maar de laatste tijd helaas wat minder. Er was al eerder een stop aangekondigd op de films en serie’s omdat Marvel zelf ook wel inzag dat het zo niet langer door kon gaan. Ze lijken daar nu iets van geleerd te hebben.

Toch stonden er nog wat projecten op de plank, sommige al in opnamefase, andere al afgerond of een serie toch terug naar de tekentafel.

Re-born again

Voor Daredevil Born Again is het inderdaad terug naar de tekentafel. De opnames zaten er inmiddels al op, maar waren tussendoor wel gepauzeerd vanwege de stakingen in Hollywood. Volgens diverse bronnen heeft Marvel de serie nu helemaal op de schop gegooid. Marvel Studio’s baas Kevin Feige was namelijk niet blij met het resultaat. Ongeveer de helft van de achttiendelige serie was zelfs al opgenomen, en toch gaat de serie opnieuw naar de tekentafel.

daredevil and jen court

 

Ontslagen

Feige heeft zelfs de schrijvers Chris Ord en Matt Corman én de regisseurs ontslagen. Zij krijgen dus niet nog een nieuwe kans. Marvel moet dus nu op zoek naar nieuwe schrijvers en regisseurs. Een detail wat naar buiten kwam over de serie die tot nu toe voor de helft was opgenomen, is dat de held niet in kostuum is verschenen tot episode 4.

Wat zijn jouw gedachten hierover? Juist goed nieuws omdat Marvel wellicht nu wel twee keer nadenkt en voor kwaliteit gaat, of slecht nieuws omdat er nu weer nieuwe schrijvers en regisseurs aangesteld moeten worden en het de vraag is wat er dan van terecht gaat komen?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme