Captain America 4, start binnenkort met opnames

In het voorjaar van 2021 maakte we kennis met de serie The Falcon and the Winter Soldier. Nadat deze serie was afgerond werd bekend dat Anthony Mackie in Captain America 4 weer de titelrol zal spelen. Een voor de hand liggende keuze aangezien hij in de serie nog niet het bekende schild droeg, maar eenmaal in de finale aflevering wel de nieuwe Captain America werd (met schild, vleugels en een nieuwe suit. Niet lang na de serie werd ook bekend dat Marvel Studios officieel Captain America 4  had besteld.

In de vierde Captain America-film zal Sam Wilson dus verder invulling geven aan het Captain America. Een rol die eerder in handen was van Steve Rogers (Chris Evans), die in Avengers: Endgame afscheid nam.

Sam Wilson zal een compleet andere Captain America zijn dan Steve Rogers. Steve had natuurlijk het expiriment ondergaan met het super soldier-serum. Iets wat bij Sam Wilson niet door z’n aderen stroomt. “Ik denk dat hij geen Steve Rogers is en dat is iets goeds. Voor mij is deze nieuwe Cap als Rocky,” begon Moore tijdens een interview met ComicBook.com. “Hij zal de underdog zijn in elke situatie. Hij is geen supersoldaat, en geen honderd jaar oud. Wat gebeurt er met de man die publiekelijk, zonder enige ondersteuning, bekend maakt dat hij de nieuwe Captain America is? Wat gebeurt er daarna? Ik vind het fascinerend dat hij een man met vleugels en een schild is, maar vooral gewoon een man.”

Sam Wilson zal de naam van Captain America moeten verdienen.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de verhaallijn van U.S. Agent uit The Falcon and the Winter Soldier. John Walker is namelijk gerekruteerd door Contessa Valentina Allegra de la Fontaine, die een soort duistere tegenhanger van Nick Fury lijkt te zijn. Zij zorgde ervoor dat John Walker werd omgedoopt tot U.S. Agent en zal daarmee nog verdere plannen hebben voor de toekomst. Ik ben erg benieuwd! Of hij ook een rol zal krijgen in Captain America 4 is niet bekend. Er is tot nu toe eigenlijk bijna niets bekend over deze film, alleen dat het script wordt geschreven door Malcolm Spellman en Dalan Musson. Er is nog geen releasedatum bekend en ook nog geen regisseur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme