The Nun II

Het Conjuring universum is succesvol en breidt zich verder uit! We hadden natuurlijk al ‘The Conjuring’ films, de ‘Annabelle’ films (je weet wel die enge pop) en in 2018 maakte we kennis met ‘The Nun’. Voor diegene die dit personage nog niet kennen, The Nun is de demonische Non uit The Conjuring en is een spin-off.

Nun Two 1

Release

De release van The Nun 2 (dit jaar nog) komt steeds dichterbij. Het langverwachte vervolg op het angstaanjagende eerste deel uit 2018 is na de zomer eindelijk te zien. We hebben nu alvast een voorproefje met een eerste beeld én trailer.

Kwaadaardige demoon

De spin-off van The Conjuring maakt na ruim vier jaar een comeback en dat is niet alles want Taissa Farmiga keert in The Nun 2 terug als zuster Irene. In dit vervolg neemt ze het weer op tegen de kwaadaardige demoon Valak. Oftewel: The Nun.

Tijdspad

In dit tweede deel reizen we verder in de tijd want het speelt zich enkele jaren na de gebeurtenissen van The Nun af. Het is het jaar 1956 en het kwaad is opnieuw aanwezig wanneer een priester op brute wijze wordt vermoord.

Eerste beelden

Op het eerste beeld (van Entertainment Weekly) is te zien dat we weer flink kunnen griezelen en we wat mogen verwachten van de duistere praktijken in The Nun 2. We zien zuster Irene omringd door het kwaad in de vorm van meerdere nonnen.

the nun2

Eerste trailer

Gisteren (5-7) hadden we de eerste beelden maar vandaag op 6 juli is de eerste trailer ook nog uitgekomen van ‘The Nun II’. Bekijk de trailer hieronder:

The Nun 2 is vanaf donderdag 7 september te zien in de bioscoop.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 3 juli mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van de nieuwe horror-thriller Longlegs. Ik keek uit naar deze film, omdat ik altijd wel
Op maandag 1 juli had ik, Jeroen, de kans om de persvoorstelling van de nieuwe mystery horror/thriller MaxXxine bij te wonen. Hoewel ik de