Waar gaat Boy Kills World over?

Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme Boy (gespeeld door Bill Skarsgård) wraak zoekt op de tirannieke leider Hilda Van Der Koy (gespeeld door Famke Janssen), die verantwoordelijk is voor de dood van zijn familie.

Boy Kills World st 3 jpg sd high

In de duistere toekomstsetting van Boy Kills World heerst de corrupte en tirannieke Hilda Van Der Koy over een sombere wereld. Haar heerschappij, samen met die van haar familie, heeft al veel levens verwoest, waaronder dat van Boy, die doofstom is geworden nadat zijn familie door hen werd vermoord.

Vastbesloten om wraak te nemen, ondergaat Boy intensieve training onder leiding van een mysterieuze sjamaan. Wanneer de jaarlijkse executie van dissidenten nadert, begint hij aan een meedogenloze missie om zijn vijanden te confronteren. Tijdens zijn bloederige zoektocht wordt hij bijgestaan door een opmerkelijke groep rebellen en raakt hij verwikkeld in conflicten, zelfs met zijn ingebeelde zus.

Dit unieke verhaal belooft een aaneenschakeling van bloederige actiescènes, zoals te zien is in de recent uitgebrachte trailer.

Bill Skarsgård

In Boy Kills World vertolkt Bill Skarsgård (bekend van It) de rol van Boy, terwijl Jessica Rothe (uit La La Land) de rol van June 27 op zich neemt, de denkbeeldige geest van zijn zus. Yayan Ruhian (bekend van Raid) schittert als de sjamaan die Boy in de jungle traint. Als de meedogenloze matriarch Hilda Van Der Koy zien we Famke Janssen (uit X-Men), terwijl Michelle Dockery (bekend van Downton Abbey), Brett Gelman (uit Stranger Things) en Sharlto Copley (bekend van Chappie) haar familieleden vertolken.

Cast
Bill Skarsgård, Famke Janssen, Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman, Isaiah Mustafa, Yayan Ruhian

Regisseur
Moritz Mohr

Boy Kills World is vanaf woensdag 26 juni te zien in de bioscoop.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Goedendag allemaal, ik ben Jeroen Kok, een fervent liefhebber van films en trotse houder van een Pathe Unlimited Gold-pas. Met enthousiasme deel ik mijn