Moon Knight Producers werken aan Fantastic Four

Inmiddels is Marvel een goed geoliede machine met aan de top Kevin Feige, misschien wel een van de grootste en meest invloedrijke producers die Hollywood ooit heeft gehad. Onder Feige hebben we nog heel wat mensen, namelijk de garde van oude Marvel Studios-producers zoals Brad Winderbaum, Trinh Tran, Nate Moore, Jonathan Schwartz, Stephen Broussard en nog een aantal namen. Daarnaast hebben we ook nog een nieuwe generatie van producers, die elk één project tegelijk krijgen toegewezen om zo het overzicht te houden. Denk je maar eens in wat er allemaal wel niet bij zo’n project komt kijken, en hoeveel geld er in omgaat. Daar komen ook grote verantwoordelijkheden bij kijken voor een filmproducer, zoals media- en promotie van een film. Een goed voorbeeld waarbij een film producer van de nieuwe generatie verantwoordelijk was voor een groot Marvel project is Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Hierbij had Richie Palmer namelijk zelf de touwtjes in handen als filmproducer.

Geheel onbekend is hij zeker niet maar behoort wel tot de nieuwe generatie van Marvels filmproducers. Hiervoor heeft hij al mee gewerkt aan andere Marvel Studio producties.

Richie Palmer was namelijk nog production assistent bij Captain America: The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy, Avengers: Age of Ultron en Ant-Man. Hij was development assistent bij Captain America: Civil War, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Spider-Man: Homecoming, Thor: Ragnarok and Black Panther.

kevin feige 2022

Kevin Feige, 2022

Hetzelfde geld voor Grant Curtis en Nick Pepin, zij waren de uitvoerend producenten/productie managers van de onlangs verschenen (en goed ontvangen) serie Moon Knight op Disney+.

Nick Pepin was nog production assistent bij Avengers Endgame (en was betrokken bij voorgaande projecten) en heeft zich dus ontplooit tot production manager.

Grant Curtis was producer van de Sony Pictures Studios-producties Spider-Man, Spider-Man 2 en Spider-Man 3. Grant Curtis werkte eerder samen met Kevin Feige in Spider-Man, Spider-Man 2 en Spider-Man 3. Grant Curtis speelde ook de rol van Hot Dog Vendor en Security Guard in beide Sony Pictures Studios-producties Spider-Man 2 en Spider-Man 3.

Grand Curtis en Nick Pepin zijn onlangs ook de producers geworden van de nieuwe aankomende Fantastic Four film die al een tijdje geleden is aangekondigd.

John Krasinski Mr. Fantastic

Marvel Studios heeft films zoals Blade en Fantastic Four een tijd geleden alweer aangekondigd. Naar Blade werd natuurlijk flink gehint in de mid credits scene van The Eternals en gaat deze zomer in productie. Over Fantastic Four horen we erg weinig behalve dan dat de Moon Knight-producenten Grant Curtis en Nick Pepin ook de producers van Fantastic Four zijn. Aan hun de taak om briljante schrijvers en regisseurs binnen te halen. Die regisseurs moeten ze inderdaad nog wel vinden want recent werd duidelijk dat Jon Watts (Spider-Man No Way Home) de film toch niet gaat regisseren. Hij wil zich even afzijdig houden van superhelden films en zich op andere zaken richten.

Daarnaast moet er ook nog een cast komen voor de Fantastic Four film. Hierover is nog helemaal niks bekend, maar de fans hebben in ieder geval al een duidelijke voorkeur voor John Krasinski in de rol van Reed Richards / Mr. Fantastic. We zagen hem natuurlijk al in die rol in Doctor Strange in The Multiverse of Madness. Krasinski in het Marvel Cinematic Universe was een voor fans een droom die uitkwam, aangezien de A Quiet Place-acteur/regisseur al lang de favoriet is bij fans. In sommige opzichten leek de versie van Krasinski’s Mister Fantastic die we in de film kregen te zien bijna letterlijk op wat fans zich hadden voorgesteld.

Ook al zagen we Krasinski’s Mr. Fantastic door Scarlett Witch tot spaghettislierten worden verscheurd, in de Battle of the Illuminati, bijna geen enkele Marvel-fan verwacht dat dit het einde is voor Krasinski in die rol. Integendeel zelfs, dit voelt als het begin voor Krasinski als Mister Fantastic – en misschien nog veel meer. Dit was namelijk één van de varianten van Richard Reed die dus in een andere dimensie nog wel kan bestaan. Wij kijken er naar uit, jij ook?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme