Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Binnen een aantal weken zal Ant-Man and the Wasp: Quantumania uitkomen, om precies te zijn op 15 februari a.s. Naast dat het de trilogie compleet zal maken, wordt het waarschijnlijk ook de langste van de drie films. Officieël is de speelduur nog niet bekend maar overal duikt op dat de film 125 minuten zal duren. In de film zullen we Kang the Conqueror terug zien. We zagen hem al eerder in Loki, althans een variant van Kang als ‘He Who Remains’, gespeeld door acteur Jonathan Majors in het MCU. Hij zal dit keer een stuk gevaarlijker zijn.

Regisseur Peyton Reed

Regisseur Peyton Reed gaf aan dat de film het verhaal van Scott Lang zal rondmaken:“Ik vroeg me eerst af of het publiek Lang zou gaan accepteren, een man zonder superkrachten die mieren kan besturen.”

“En dat deden ze, gelukkig. Ik denk ook dat het helpt dat Scott geen superkrachten heeft. Een doodnormale man die zomaar in dit wereldje terecht is gekomen. Misschien dat het publiek daarom ook een band met hem kan voelen”

“Ik denk dat wij ook zijn gegroeid over wat we willen met het personage. Familie is nu belangrijk voor Lang. Na de gebeurtenissen in Endgame is tijd zijn motivatie, tijd om met zijn familie door te brengen. Wat gebeurd er dan als er een tegenstander als Kang komt die letterlijk de controle heeft over tijd?”

Daarnaast is er onlangs ook een flitsende nieuwe poster van de film te zien. Marvel Studios heeft op zijn Instagram de gave nieuwe poster voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania geplaatst. De nieuwe poster toont Ant-Man, The Wasp en Cassie. Ook zien we Kang die zich in het duister schuil houdt. Bekijk de poster hieronder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios)

De nieuwe poster word nu al goed ontvangen door fans, die vaak de posters veel van hetzelfde vinden of de kwaliteit van de poster niet altijd even goed. In veel reacties zeggen fans dat ze hopen dat Marvel vaker dit soort posters zal maken.

Reshoots
Ondanks dat de film volgende maand al in de bioscoop te zien zal zijn, zijn er deze week toch nog scènes gefilmd. Waarschijnlijk gaat het hier om reshoots om de film te perfectioneren.

Quantum Realm & Kang

We zien Paul Rudd opnieuw in de hoofdrol die samen met Evangeline Lilly voor zijn grootste uitdaging tot nu toe komt te staan. Maar dat is zeker niet alles wat we te zien krijgen, de preview laat ons spectaculaire nieuwe beelden zien. Zo zien we meer van de Quantum Realm, véél meer van Jonathan Majors’ debuut als Kang the Conqueror en een blik op MODOK. Daarnaast oogt dit derde deel als een veel grootsere films dan zijn voorgangers die redelijk kleinschalig waren. Kortom, dit avontuur zal veel grootser uitpakken. De film duurt iets langer dan twee uur.

Naast Rudd en Lilly zien we ook oudgedienden Michael Douglas en Michelle Pfeiffer terug, is er een mysterieuze rol voor Bill Murray en wordt Rudd’s dochter Cassie nu gespeeld door Kathryn Newton

Trailer

Marvel Studios heeft de tweede trailer voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania vannacht online gezet. Dit is de eerste titel in Phase 5 van het MCU en de derde “solofilm” over Ant-Man. De nieuwe trailer die vannacht is uitgekomen kan je hieronder bekijken, wat vind jij van de trailer en kijk je uit naar deze film?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Onlangs heb ik de familiefilm IF gezien, en in deze recensie deel ik mijn mening over de film. Ik keek enorm uit naar IF,
Binnenkort komt de veelbelovende actiethriller Boy Kills World uit in de bioscoop. Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomst, waar de doofstomme