Trailer: Peter Pan & Wendy

Terwijl Star Wars-fans nog volop genieten van The Mandalorian, heeft Disney+ in april ook nog allerlei ander nieuws voor ons klaar staan. Deze maand brengt de streamingdienst namelijk nieuwe films als Peter Pan & Wendy uit! Vandaag is er is een nieuwe trailer uitgekomen van Peter Pan & Wendy!

Je bekijkt de trailer hieronder:

Mocht je het verhaal zo meer in je geheugen hebben zitten: op een avond maakt het jonge meisje Wendy Darling kennis met Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. En dat kan ook, want Peter komt uit een andere wereld waar kinderen nooit volwassen worden. De enige volwassenen die er zijn dat zijn de piraten. Wendy besluit mee te gaan met Peter, samen met haar broers en een kleine fee genaamd Tinker Bell.

Ze weten echter nog niet dat er in Neverland ook vele gevaren op de loer te liggen. Met name in de vorm van Captain Hook, gespeeld door niemand minder dan Jude Law.

Vanaf 28 april exclusief te streamen op Disney+

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Let op! Deze recensie bevat spoilers!   Meteen op de eerste dag van de release ben ik naar ‘The Marvels’ geweest in de bioscoop.
Wat gaat de tijd toch snel, want we naderen alweer bijna het einde van het jaar. Voor je het weet is het…kerst en oud