Komt de ‘David Ayer’ versie van Suicide Squad uit?

James Gunn is De Baas van het DC-universum geworden, dit nieuws kwam onlangs naar buiten. Natuurlijk is het afwachten, maar wat mij betreft kan ik nu al zeggen dat dit een hele verbetering is. Er zijn niet zoveel mensen op deze aardbol die kunnen zeggen dat ze succesvol de overstap hebben gemaakt van Marvel naar DC of vice versa. De 56-jarige Amerikaanse regisseur James Gunn is er in ieder geval één van, en hij lijkt ambitieuze plannen te hebben. Zo deed hij onlangs een uitspraak dat er zelfs een mogelijke cross-over tussen Marvel en DC in kan zitten. Ook Kevin Feige heeft uitspraken hierover gedaan. Op twitter gaan de fans helemaal los, zo tweette een fan: “Kevin Feige said “never say never” to a Marvel and DC crossover. Now James Gunn is DC Studios President. Will we ever see The Avengers with The Justice League!?

Kortom, er is dus nu een regisseur én producer die tussen DC en Marvel heeft geopereerd. Voor het DC universum zal dit ook ten goede komen. Hij laat via Twitter weten dat hij luistert naar de fans en hij open staat voor alles. Gunn is niet alleen helemaal betrokken bij de fans, hij ís een fan!

suicide squad2016

Inmiddels is het ook geen geheim meer dat de versie van Suicide Squad uit 2016 (niet te verwarren met ‘The Suicide Squad’ uit 2021) niet de versie was die regisseur David Ayer voor ogen had. Fans zijn al een behoorlijke tijd bezig met een campagne waarmee ze hopen de ‘echte’ versie van de film ooit te kunnen zien. En zelf ben ik daar zelf ook wel ontzettend benieuwd naar! Het concept van de film heb ik altijd super tof gevonden, daarom was ik ook zo ‘hyped’ dat er een film in de toekomst aan zit te komen van ‘The Thunderbolts’ (Marvel).

thesuicidesquad 2021

Deze campagne over de David Ayer versie van Suicide Squad werd versterkt toen bekend werd gemaakt dat Zack Snyder’s versie van Justice League zou worden uitgebracht. Dit alles naar aanleiding van de #ReleaseTheSnyderCut campagne op Twitter.

Regisseur David Ayer heeft al een behoorlijke periode aangegeven dat hij open staat om zijn versie uit te brengen. Daarnaast heeft hij meerdere keren foto’s en video’s van scènes uit zijn versie gedeeld via social media. Daarnaast heb ik begrepen vanuit verschillende nieuwsbronnen dat het ook een stuk minder duur zou zijn om David Ayer’s versie van Suicide Squad uit te brengen dan het afmaken van Zack Snyder’s Justice League. Het kostte maar liefst 80 miljoen dollar om Snyder’s Justice League uit te brengen. Dit zat hem vooral in de visuele effecten die nog niet klaar waren, en extra scènes die nog opgenomen moesten worden om deze versie compleet te maken.

Het is zeker nog geen echte bevestiging dat deze versie van Suicide Squad echt uit gaat komen. Het is wel de eerste keer dat de campagne en de fans direct in contact lijkt te staan met een van de bazen van de studio, en door hem gehoord worden. De kans is nu dus heel groot dat fans de echte versie van de film ooit zullen zien. Ik ben enthousiast!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten:

Op 12 juni mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Inside Out 2. Ik keek enorm uit naar deze film, aangezien ik een groot
Op 30 mei mocht ik, Jeroen, naar de persvoorstelling van Kinds of Kindness. Ik keek enorm uit naar deze film. Hoewel ik slechts drie