Hood & Filmpunt: The Marvels & Loki

Robn Hood is terug met het nieuwe seizoen! S02E03: Hood & Filmpunt: The Marvels & Loki, samen met Joël bespreek ik de nieuwe Marvel film ‘The Marvels’ maar ook Loki seizoen 2. Luister zeker even tot het einde, want daar heb ik nog een belangrijke vraag aan de luisteraars..! Enjoy!

  • Latest podcast

All episodes

Podcast

Podcast

Podcast

RobnHood ShortCast #1: Voor Marvel beginners

De Robnhood ShortCast edities zijn de kortere versies van de RobnHoodCast. In deze allereerste ShortCast zorg ik ervoor dat diegene die nog nooit een Marvel film (of weleens een enkele film) heeft gezien, makkelijk in de wereld van Marvel kan stappen. Zo bespreek ik in welke volgorde je het beste de films én serie’s kan kijken om het MCU (het Marvel Cinematic Universum) te begrijpen, en mijn podcasts vanaf dan ook kan begrijpen!

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is ROBN HOOD te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
flair 01
flair 02
Group 23046