Naar het koninkrijk der Apen

Een review van Kingdom of the Planet of the Apes kon zeker niet achterblijven, daarom ben ik met mijn opname apparatuur naar een groen gebied gegaan, helaas raakte ik mijn compaan kwijt en kon ik gelukkig de film Kingdom of the Planet of the Apes nog wel met Damian bespreken. Dit is voorlopig de laatste podcast van dit seizoen, mits de drukte het toelaat van verhuizen en verbouwen kom ik nog wel met een allerlaatste van seizoen 2 over Deadpool & Wolverine. Seizoen 3 van de Robnhood Podcast zal dan starten in het najaar! 

  • Latest podcast

All episodes

Podcast

Podcast

Podcast

Review John Wick 4 en meer!

Na lange tijd afwezigheid is de Robn Hood podcast weer terug (voorheen RobnHoodCast). Vanaf nu is Robn Hood de redder in nood op het gebied van films en serie’s, de focus ligt dus niet alleen maar op Marvel. Deze keer hoor je mijn review over John Wick 4 en heb ik het over Star Wars Celebration waar al veel over te lezen viel op deze website. Dus, check nu deze nieuwe podcast en enjoy!

RobnHoodCast Episode 5: SDCC ’22, Ms Marvel & Thor review

Een nieuwe podcast als voorbeschouwing over SDCC 2022 waar heel wat is aangekondigd vanuit het animatie panel maar vannacht in de nacht van 23 op 24 juli ook het panel van de live action tv series en films aankondigingen zal gaan brengen voor de toekomst van Marvel. Het vermoeden is dat de grote titels pas in september bij D23 aangekondigd zullen worden, dus onze eigen verwachtingen zijn vooralsnog laag. Ik bespreek het in deze nieuwe podcast waar ook weer veel fans te horen zijn die de moeite hebben genomen om hun verwachtingen prijs te geven, super leuk dus! Daarnaast heb ik vorige keer Ms Marvel en Thor besproken, Ms Marvel alleen over de eerste afleveringen maar nu blik ik terug op de gehele serie. Thor – Love and Thunder daar heb ik vorige keer een vooruitblik op gegeven in de ShortCast. In deze podcast geef ik een korte review over de film. Let op! Wil je geen spoilers, met name op het gebied van aangekondigde titels (ook grote titels!) van Marvel? let op dan op want we hebben wel wat “gelekte” informatie binnen gekregen. Spoilers dus! (Update: inmiddels zijn er toch meer titels aangekondigd dan we hadden verwacht dus deze podcast bevat nu geen spoilers meer).

ShortCast #5: Ms Marvel & Thor

In deze nieuwe ShortCast (episode 5 alweer) bespreek ik de gloednieuwe serie Ms Marvel. Ik ben oprecht verast door deze serie maar waarom precies? Dat leg ik uit in deze podcast, maar dat is niet alles want ik blik ook een keer vooruit naar een film. Aankomende week komt Thor Love and Thunder in de bioscoop, maar wat zijn mijn verwachtingen? Ook dat komt aan bod in deze kortere editie, oftewel de ShortCast. En ohja.. er is ook iets met de geiten uit Love and Thunder.. Enjoy!

ShortCast #4: Bonus vervolg review Doctor Strange 2

Deze ShortCast #4 is bonus materiaal want dit is het vervolg van het gesprek met Tom uit de vorige Podcast (Episode 4 van de RobnHoodCast) over Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Extra bonus materiaal voor deze zomertijden als er toch niks op TV is 😉 Enjoy! Binnenkort ben ik terug met een podcast over Ms. Marvel, een nieuwe Marvel serie die te zien is vanaf 8 juni op Disney+, tot dan!

RobnHoodCast Episode 4: Doctor Strange 2

RobnHood Episode 4 staat helemaal in het teken van de veelbesproken film van regisseur Sam Raimi: Doctor Strange 2 in the Multiverse of Madness. Een bomvolle podcast episode met reviews van Marvel fans, én een interview over deze film met Tom Breedveld! Daarnaast ook het Marvel Breaking news. Het interview is opgesplitst in 2 delen dus het vervolg daarvan hoor je direct in de volgende ShortCast na deze episode! Wil je meer weten Veel plezier met deze extra lange episode + bonus materiaal in de volgende ShortCast (shortcast episode 4).

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is ROBN HOOD te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
flair 01
flair 02
Group 23046