Review Guardians of the Galaxy 3 (met Niels)

De Robn Hood Podcast is terug! Zoals de meeste al weten is deze podcast niet meer enkel gericht op Marvel maar zijn we de redder in nood op het gebied van films en serie’s. Met deze keer de review van Guardians of the Galaxy vol. 3 samen met Niels van Marvelsforce. Enjoy!

  • Latest podcast

All episodes

Podcast

Podcast

Podcast

RobnHoodCast Episode 3: The Batman

In deze episode ben ik terug van weggeweest! En ik begin meteen anders als anders. Deze keer geen podcast over een Marvel film (huh? wat?). Deze keer een podcast over The Batman (met Robert Pattinson). Wat vond ik van deze film, en vind ik Marvel altijd wel zo goed als veel mensen denken? Waar is DC comics juist beter in dan Marvel? Dit bespreek ik in deze derde episode. Daarnaast vertel ik ook over mijn ervaring van The Batman in 4DX, is dit echt een toevoeging aan de film beleving? Kortom, weer een toffe podcast in het teken van The Batman! Enjoy!

RobnHood ShortCast #2: Hawkeye

Dit is de kortere versie van de RobnHoodCast, de RobnHood ShortCast #02, nog nét voor eerste kerstdag live! Heb je dus even genoeg van je schoonmoeder of het kerstdiner, zet dan lekker je koptelefoon op en geniet van deze nieuwe editie helemaal in het teken van Hawkeye! Wat vond ik van deze serie, en wat vonden de fans er zelf van? Ik bespreek het in deze nieuwe ShortCast! Tot in het nieuwe jaar en fijne feestdagen..!

RobnHoodCast Episode 2: Eternals & breaking news

In deze episode (episode 2) bespreek ik de film Eternals die onlangs in de bioscopen is verschenen. Wat vonden de fans er van? En wat vond ik zelf van deze film en het nieuwe team aan superhelden? Je hoort er alles over in deze 2e episode van de RobnHoodCast. Daarnaast neem ik het laatste breaking news met je door over Marvel!

RobnHoodCast Episode 1: Alles van Marvels Phase 4 tot nu toe

Dit is de eerste episode van de RobnHoodCast, dé podcast over het Marvel cinematic universe waarin ik met name details bespreek over de films, serie’s en de personages. In deze eerste episode start ik met het begin van phase 4 tot nu toe, en kijk ik vooruit wat er nog gaat komen qua serie’s en films die in de bioscoop nog zullen verschijnen.

RobnHood ShortCast #1: Voor Marvel beginners

De Robnhood ShortCast edities zijn de kortere versies van de RobnHoodCast. In deze allereerste ShortCast zorg ik ervoor dat diegene die nog nooit een Marvel film (of weleens een enkele film) heeft gezien, makkelijk in de wereld van Marvel kan stappen. Zo bespreek ik in welke volgorde je het beste de films én serie’s kan kijken om het MCU (het Marvel Cinematic Universum) te begrijpen, en mijn podcasts vanaf dan ook kan begrijpen!

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is ROBN HOOD te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
flair 01
flair 02
Group 23046