Indiana Jones 5 (i.s.m. Popcorn Federatie)

Geniet deze zomer van de zomerspecials op Robn Hood! Deze keer een wel hele speciale aflevering met de Popcorn Federatie! Samen met de team members bespreek ik Indiana Jones 5 en kort Asteroïd City. Enjoy!

  • Latest podcast

All episodes

Podcast

Podcast

Podcast

ShortCast #4: Bonus vervolg review Doctor Strange 2

Deze ShortCast #4 is bonus materiaal want dit is het vervolg van het gesprek met Tom uit de vorige Podcast (Episode 4 van de RobnHoodCast) over Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Extra bonus materiaal voor deze zomertijden als er toch niks op TV is 😉 Enjoy! Binnenkort ben ik terug met een podcast over Ms. Marvel, een nieuwe Marvel serie die te zien is vanaf 8 juni op Disney+, tot dan!

RobnHoodCast Episode 4: Doctor Strange 2

RobnHood Episode 4 staat helemaal in het teken van de veelbesproken film van regisseur Sam Raimi: Doctor Strange 2 in the Multiverse of Madness. Een bomvolle podcast episode met reviews van Marvel fans, én een interview over deze film met Tom Breedveld! Daarnaast ook het Marvel Breaking news. Het interview is opgesplitst in 2 delen dus het vervolg daarvan hoor je direct in de volgende ShortCast na deze episode! Wil je meer weten Veel plezier met deze extra lange episode + bonus materiaal in de volgende ShortCast (shortcast episode 4).

RobnHood ShortCast #3: Morbius & Moonknight

De nieuwe podcast staat online! Deze keer zoals aangekondigd de RobnHood ShortCast met een review over de film Morbius en een korte review over Moonknight. De recensies van de critici waren niet mals over Morbius, en beoordeelden deze film als zeer slecht. Maar is dit écht zo’n slechte film? Ook is er wat rumoer over after credit scenes, waarom eigenlijk? Je komt alles te weten hierover in deze podcast dus luister deze episode direct. Enjoy!

RobnHoodCast Episode 3: The Batman

In deze episode ben ik terug van weggeweest! En ik begin meteen anders als anders. Deze keer geen podcast over een Marvel film (huh? wat?). Deze keer een podcast over The Batman (met Robert Pattinson). Wat vond ik van deze film, en vind ik Marvel altijd wel zo goed als veel mensen denken? Waar is DC comics juist beter in dan Marvel? Dit bespreek ik in deze derde episode. Daarnaast vertel ik ook over mijn ervaring van The Batman in 4DX, is dit echt een toevoeging aan de film beleving? Kortom, weer een toffe podcast in het teken van The Batman! Enjoy!

RobnHood ShortCast #2: Hawkeye

Dit is de kortere versie van de RobnHoodCast, de RobnHood ShortCast #02, nog nét voor eerste kerstdag live! Heb je dus even genoeg van je schoonmoeder of het kerstdiner, zet dan lekker je koptelefoon op en geniet van deze nieuwe editie helemaal in het teken van Hawkeye! Wat vond ik van deze serie, en wat vonden de fans er zelf van? Ik bespreek het in deze nieuwe ShortCast! Tot in het nieuwe jaar en fijne feestdagen..!

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is ROBN HOOD te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
flair 01
flair 02
Group 23046