Indiana Jones 5 (i.s.m. Popcorn Federatie)

Geniet deze zomer van de zomerspecials op Robn Hood! Deze keer een wel hele speciale aflevering met de Popcorn Federatie! Samen met de team members bespreek ik Indiana Jones 5 en kort Asteroïd City. Enjoy!

  • Latest podcast

All episodes

Podcast

Podcast

Podcast

(HBO)MAX en aangekondigde serie’s (team-up met Filmerds)

De 3e aflevering van de Robn Hood Podcast en niet zomaar een aflevering maar samen met Richard en Henk van Filmerds! We bespreken de nieuwe aangekondigde series van (HBO)Max zoals de nieuwe Harry Potter serie, The Penguin en de Game of Thrones serie: a Knight of the Seven Kingdoms. Daarnaast hebben we het ook over de streamingsdienst HBO Max die gaat veranderen naar Max! Een bomvolle aflevering dus van de Robn Hood Podcast! Enjoy!

Star Wars special – The Mandalorian Chapter 23

Dit is de 2e episode van de Robn Hood Podcast, met deze keer een Star Wars special! Zoals de meeste weten plaatste ik iedere week een korte review op instagram (in tekst) over de aflevering, maar voor deze één na laatste aflevering én voor de finale maak ik exclusief er een podcast van! Wat zijn mijn verwachtingen en wat vond ik van deze aflevering? Je hoort het in deze editie! Daarnaast hoor je ook de review van collega Joël van Filmpunt in deze podcast, so check it out!

Review John Wick 4 en meer!

Na lange tijd afwezigheid is de Robn Hood podcast weer terug (voorheen RobnHoodCast). Vanaf nu is Robn Hood de redder in nood op het gebied van films en serie’s, de focus ligt dus niet alleen maar op Marvel. Deze keer hoor je mijn review over John Wick 4 en heb ik het over Star Wars Celebration waar al veel over te lezen viel op deze website. Dus, check nu deze nieuwe podcast en enjoy!

RobnHoodCast Episode 5: SDCC ’22, Ms Marvel & Thor review

Een nieuwe podcast als voorbeschouwing over SDCC 2022 waar heel wat is aangekondigd vanuit het animatie panel maar vannacht in de nacht van 23 op 24 juli ook het panel van de live action tv series en films aankondigingen zal gaan brengen voor de toekomst van Marvel. Het vermoeden is dat de grote titels pas in september bij D23 aangekondigd zullen worden, dus onze eigen verwachtingen zijn vooralsnog laag. Ik bespreek het in deze nieuwe podcast waar ook weer veel fans te horen zijn die de moeite hebben genomen om hun verwachtingen prijs te geven, super leuk dus! Daarnaast heb ik vorige keer Ms Marvel en Thor besproken, Ms Marvel alleen over de eerste afleveringen maar nu blik ik terug op de gehele serie. Thor – Love and Thunder daar heb ik vorige keer een vooruitblik op gegeven in de ShortCast. In deze podcast geef ik een korte review over de film. Let op! Wil je geen spoilers, met name op het gebied van aangekondigde titels (ook grote titels!) van Marvel? let op dan op want we hebben wel wat “gelekte” informatie binnen gekregen. Spoilers dus! (Update: inmiddels zijn er toch meer titels aangekondigd dan we hadden verwacht dus deze podcast bevat nu geen spoilers meer).

ShortCast #5: Ms Marvel & Thor

In deze nieuwe ShortCast (episode 5 alweer) bespreek ik de gloednieuwe serie Ms Marvel. Ik ben oprecht verast door deze serie maar waarom precies? Dat leg ik uit in deze podcast, maar dat is niet alles want ik blik ook een keer vooruit naar een film. Aankomende week komt Thor Love and Thunder in de bioscoop, maar wat zijn mijn verwachtingen? Ook dat komt aan bod in deze kortere editie, oftewel de ShortCast. En ohja.. er is ook iets met de geiten uit Love and Thunder.. Enjoy!

Check out our podcast

Check out our podcast

Check out our podcast

Uiteraard is ROBN HOOD te beluisteren op de inmiddels welbekende platformen. Abonneer je op mijn podcast via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de RSS feed. Dit kan uiteraard ook op je telefoon door de app te downloaden. Klik op de icoontjes om direct naar je favoriete streamingsdienst te gaan. Meer weten? Check ook deze page!

robn hood mockup half e1643710936986
flair 01
flair 02
Group 23046